新垣結衣(126)自己該走向何處 這樣的問題只要邁出步伐便會知道答案

1001 回覆
77 Like 1 Dislike
冇留意事態發展 唔知講緊邊個
不過曾經都一齊開心過 唔好咁嬲啦
佢咁講

我D

block得
我永遠愛護新垣結衣

邊到講?邊個講?
真係block得

Last 句先係佢講

咁佢應該諗下用咩方式先叫愛護
有d野唔係我得把口講出黎

終於刷咗50次《逃恥》了,平匡你好好彩,冇錯過機會

有啲咩感悟可以分享下

腥些

等緊你100刷

有啲咩感悟可以分享下

我都想知刷左五十次有咩感覺/感想

我唔討論第二個啦,都係嗰句啦,我尊重人地嘅自由,但我控制唔到自己嘅失望

我控制唔到對自己嘅失望
到底我做咗啲咩先會搞成咁

等緊你100刷

追唔上 我都係20刷

可能因為我太愛結衣同呢度咁多位,所以特別激動。巴打講得啱,因為咁所以我都係潛唔到好耐水。

等你
入黎呢個po都係想睇下結衣搵下慰藉
平時生活都已經夠煩啦 唔好再諗人地點捧
陣間人地又話我地好惡 鍾意第二個都唔得
呢度又唔係少人

明明就成日俾韓狗屌都冇反擊

鍾意泡菜都係冇乜taste既人
至少我身邊既人係咁
可能因為我太愛結衣同呢度咁多位,所以特別激動。巴打講得啱,因為咁所以我都係潛唔到好耐水。

等你

Love and 唔識串
入黎呢個po都係想睇下結衣搵下慰藉
平時生活都已經夠煩啦 唔好再諗人地點捧
陣間人地又話我地好惡 鍾意第二個都唔得
呢度又唔係少人

明明就成日俾韓狗屌都冇反擊

鍾意泡菜都係冇乜taste既人
至少我身邊既人係咁

呢啲咪質素囉

我今日係咪令你好失望 咁癲

等緊你100刷

追唔上 我都係20刷

最尾嗰句睇都個心銀住銀住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞