新垣結衣(126)自己該走向何處 這樣的問題只要邁出步伐便會知道答案

1001 回覆
77 Like 1 Dislike

我開緊mon po秒回post嘅時候都會,冇人理真係好sad自細就身受其害,成日比人無視,分分鐘就係咁而(掃)做咗我自卑嘅性格

塑造呀呀dee

成日唔記得哂啲字 太少用,望到zard巴都咪話唔

嗰頭講完又有字唔記得

慚唔慚愧呀

依家去考中文嘅話死比你睇

z巴應該會高分過你

會話U

打和啦

我speaking都接近U
拖巴唔好多口講啲關鍵字,好易搵

咁又唔會 講左咪等於爆埋我自己

睇返個po其實好似唔見你喎

其實有冇發覺你呢句間接講咗同我有幾近

諗多左啦

其他人呢,太過負面我都難免會憂大家會影響到現實生活
不過我齋追呢度有啲case真喺完全無頭緒唔知講乜

如果你係講我放負嘅話其實係想拎自己黎笑吓姐
我有口話人冇口話自己,我自己就係最睇唔起自己嘅人

科大巴你明顯喺曲線搞氣氛

不過未喺火龍果班

一時時啦 但比人當係假膠係好事定壞事

一時時要講明,我做你最佳聆聽者

上面最尾一句已經係珍珠都冇咁真

睇低自己即是發現到不足處,要鞭策下去改善進步
都係能力一種,唔少人窮一生都未必發現到自己錯乜

發現到不足處又唔肯改咪垃圾囉 引用孔子一句,「生而知之者 ,上也; 學而知之者, 次也;困而學之,又其次也;困而不學,民斯為下矣!」我正是最後一種
拖巴唔好多口講啲關鍵字,好易搵

咁又唔會 講左咪等於爆埋我自己

睇返個po其實好似唔見你喎

其實有冇發覺你呢句間接講咗同我有幾近

諗多左啦

其實我追完都唔係好明點解303同光仔要走?
係覺得冇人應 回覆總係圍住果幾個人?
如果係咁我係咪都要走?

如果真喺咁前者我武斷估會唔會關我事
303話我唔應機
但確實無得應就我嚟講 恰如其份分享下經歷確實幾難,聆聽者總會不經意想去窺探其他人 ;如果對家唔太願意仍然竭力去揭/問人私隱似乎就唔喺上策啦

另外如果喺掉返轉上呢樹發作紓解壓力我又可以理解wor

最後巴打我相信一定會有人注視你嘅,可能搭唔到線或者能力不足以去覆你開嘅話題

我喺後者

其實我都係享受做聆聽者既角色 可能係自私咁覺得同人傾計自己唔洗講野好幸福
所以我唔多好嘗試開topic呢種角色 同埋如果我得閒mon po既話一定會試下覆每個巴打既留言架 (能力之內)

巴打都喺無口屬性

唔好用自私形容,皆因各人喜好有別,實屬常態
再者齋睇唔覆變相多佐時間去咀嚼人哋講嘅野,去覆人哋講嘅野或多或少諗多好多相關嘅野,思緒較為混亂,少咁啲精力都唔掂當

READ-ONLY都有可取處
我絕對唔喺講HDD壽命

位位巴打都互覆你覺得即使得閒都會mon到po咩

係火箭速度底下都幾難咀嚼人地既說話下
由其係zard巴你既理論
最後果句有d唔明 得閒互覆咪姐係得閒mon po囉 ??
其實我追完都唔係好明點解303同光仔要走?
係覺得冇人應 回覆總係圍住果幾個人?
如果係咁我係咪都要走?

如果真喺咁前者我武斷估會唔會關我事
303話我唔應機
但確實無得應就我嚟講 恰如其份分享下經歷確實幾難,聆聽者總會不經意想去窺探其他人 ;如果對家唔太願意仍然竭力去揭/問人私隱似乎就唔喺上策啦

另外如果喺掉返轉上呢樹發作紓解壓力我又可以理解wor

最後巴打我相信一定會有人注視你嘅,可能搭唔到線或者能力不足以去覆你開嘅話題

我喺後者

其實我都係享受做聆聽者既角色 可能係自私咁覺得同人傾計自己唔洗講野好幸福
所以我唔多好嘗試開topic呢種角色 同埋如果我得閒mon po既話一定會試下覆每個巴打既留言架 (能力之內)

巴打都喺無口屬性

唔好用自私形容,皆因各人喜好有別,實屬常態
再者齋睇唔覆變相多佐時間去咀嚼人哋講嘅野,去覆人哋講嘅野或多或少諗多好多相關嘅野,思緒較為混亂,少咁啲精力都唔掂當

READ-ONLY都有可取處
我絕對唔喺講HDD壽命

位位巴打都互覆你覺得即使得閒都會mon到po咩

係火箭速度底下都幾難咀嚼人地既說話下
由其係zard巴你既理論
最後果句有d唔明 得閒互覆咪姐係得閒mon po囉 ??

我會話我真係mon到po 同埋就算放負都好,有人一齊癲係會開心啲嘅
屌你老母比隻閪蚊煩撚到e家都未訓到
我搵返個post啦 有一個仲係到既巴打原來好有錢

我成日都要打死左佢先肯訓

科大巴你明顯喺曲線搞氣氛

不過未喺火龍果班

一時時啦 但比人當係假膠係好事定壞事

一時時要講明,我做你最佳聆聽者

上面最尾一句已經係珍珠都冇咁真

睇低自己即是發現到不足處,要鞭策下去改善進步
都係能力一種,唔少人窮一生都未必發現到自己錯乜

發現到不足處又唔肯改咪垃圾囉 引用孔子一句,「生而知之者 ,上也; 學而知之者, 次也;困而學之,又其次也;困而不學,民斯為下矣!」我正是最後一種

最尾前半句係喺似曾相識?

你呢個問題問得真喺好

HEA理論優先度>窮一生做賢人

試下召喚唔知邊位無聊人寫嘅HEA潮文先

應該係異教徒,但係我冇save低

Hard sell自己篇理論可恥 雖然真係幾過癮

我都搵到,得到嘅教訓係

我成日都要打死左佢先肯訓

好彩間房好似冇蚊
我嘅廢up文相當於中學作文塞字數渣塞巴

我意思喺其他人討論速度過快,又有唔同topic互相穿插交集情況下

結果就係會出現部分巴打經常吐苦水要座底半粒鐘追post, 若果你重期望可以mon po就算"嗶"把啦

要係混亂嘅內容入面搵到可以加以咀嚼更加難過登天

終於明
獨佔

我都搵到,得到嘅教訓係

唔係小氣簿記數都唔會search既
同埋要search到都要d幾重要既關鍵詞

所以唔怕啦
獨佔

守門員在此
獨佔

[Anti-獨佔 program activated]

檢測到以下字眼:
獨佔

........

系統自動回覆:

唔知你貼呢張圖有咩意圖,但我係唔會再回應自爆

我都搵到,得到嘅教訓係

唔係小氣簿記數都唔會search既
同埋要search到都要d幾重要既關鍵詞

所以唔怕啦

上哂search engine都咪話唔驚啊大佬
咦,講起蚊

琴晚喺咪粵配一拳超人首播

係呀,viu tv 99台

利申 冇睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞