新垣結衣(126)自己該走向何處 這樣的問題只要邁出步伐便會知道答案

1001 回覆
77 Like 1 Dislike

新垣結衣世界第一

依度真係越夜越多人
又係秒回嘅節奏~~

長開秒回mode喎我

我都係

推得快過火箭
我唔討論第二個啦,都係嗰句啦,我尊重人地嘅自由,但我控制唔到自己嘅失望

我控制唔到對自己嘅失望
到底我做咗啲咩先會搞成咁

冇野啊你

我有份推post吹水討論,好可能有唔知邊句搞到啲巴打唔鐘意都話唔埋

其實唔係嘅,下下就住就住講,就唔係結衣post啦

就係唔就住就住講先會自爆

我都爆咗大半啦

我連邊度返工都差唔多爆到7788啦

仲未知喎
又係秒回嘅節奏~~

長開秒回mode喎我

我都係

好多野做

加油 我都係 聽日present gogogo 星期三要交asm

垃圾絲讀緊咩
我星期三都要交Asm
大家正常返就好了

我地仲要一齊睇cb3架
又係秒回嘅節奏~~

長開秒回mode喎我

我都係

好多野做

加油 我都係 聽日present gogogo 星期三要交asm

垃圾絲讀緊咩
我星期三都要交Asm

business
昏迷左好耐,呢十幾個post左發生咩事
大家正常返就好了

我地仲要一齊睇cb3架

zion醬

閒人巴我都愛你呀,有咩唔如意嘅事不妨一齊分擔吓

同上

公布左我同結衣結婚嘅消息

好多事 一言難盡

公布左我同結衣結婚嘅消息

又ff
又係秒回嘅節奏~~

長開秒回mode喎我

我都係

好多野做

垃圾絲讀緊咩
我星期三都要交Asm

business

你都係唔好再mon post喇
大家正常返就好了

我地仲要一齊睇cb3架

我會不離不棄咁愛結衣

【本報訊】昨日黃大仙區地鐵站發生罕見意外。一名男子疑因在地鐵車門前看見廣告時產生生理反應,司機關門後立即開車行駛,不料關門時夾著該名男子之子孫根,男子呼救不及已被拖行數米,最後撞中放置在月台末端的障礙物,由於衝力太大,男子慘被「兄弟分離」。
   事發於二零一七年X月Y日,學生遊X河(十五歲)在黃大仙地鐵站乘坐地下鐵站返家。當列車抵達後開門時,連便準備步入車廂,但當走到列車門前驀見地鐵內日本女星新垣結衣的廣告,連便朝著該廣告目不轉睛地凝視著,不自覺地便產生了生理反應,子孫根勃起。而列車司機只看到遊站在車門良久不動,便認為遊不欲乘此列車,但他不發現遊的身體某部分已有微妙變化,於是便將車門關閉。
又係秒回嘅節奏~~

長開秒回mode喎我

我都係

好多野做

垃圾絲讀緊咩
我星期三都要交Asm

business

你都係唔好再mon post喇

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞