新垣結衣(126)自己該走向何處 這樣的問題只要邁出步伐便會知道答案

1001 回覆
77 Like 1 Dislike

有冇人覺得我好垃圾 少少嘢都忍唔到 發晒癲 撞壞腦咁 唔怕講 放負is allowed

每人都會有依啲時候嘅
有無諗過做uniqlo?
好似都好pay

uniqlo聽聞都好辛苦 日本企業都嚴喎

做唔做韓狗SPAO

唔會背叛結衣
我身邊發生緊嘅事冇一件係順利嘅,連呢個post都係,四分五烈,我同厄介冇乜分別

無呀 大家都好齊心 個個都一心向住結衣 除左個邊個邊個

大家都等緊你返黎
我身邊發生緊嘅事冇一件係順利嘅,連呢個post都係,四分五烈,我同厄介冇乜分別

大家都等緊你返黎

侵 今日都冇上過水
懸念巴點解一時紅字一時藍字咁飄忽
感覺就好似有個屋企人背叛左你,離家出走咁。

有咩唔怕講 真心呢度一定有人明你 你講咩asso嗰啲我都一定明

我講某數字巴打同某光同學

真係會有比人背叛嘅感覺 係咪我自視過高當咗佢地係朋友,其實我什麼也不是
入黎呢個po都係想睇下結衣搵下慰藉
平時生活都已經夠煩啦 唔好再諗人地點捧
陣間人地又話我地好惡 鍾意第二個都唔得
呢度又唔係少人

大家都等緊你返黎

侵 今日都冇上過水

偽毒侵

紅=小妹 藍=大叔
感覺就好似有個屋企人背叛左你,離家出走咁。

有咩唔怕講 真心呢度一定有人明你 你講咩asso嗰啲我都一定明

我講某數字巴打同某光同學

真係會有比人背叛嘅感覺 係咪我自視過高當咗佢地係朋友,其實我什麼也不是

俾啲時間佢哋諗清楚邊個係最愛囉
呢度又唔係少人

有我地留守係度

紅=小妹 藍=大叔

雌雄同體
呢度又唔係少人

呢度又唔係少人

小氣*
掙扎啲

呢度又唔係少人

有我地留守係度

Mk心
佢咁講

我D

block得
我永遠愛護新垣結衣

邊到講?邊個講?
真係block得

閒人巴

終於刷咗50次《逃恥》了,平匡你好好彩,冇錯過機會
佢咁講

我D

block得
我永遠愛護新垣結衣

邊到講?邊個講?
真係block得

Last 句先係佢講

始終心繫結衣,有少少感動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞