新垣結衣(126)自己該走向何處 這樣的問題只要邁出步伐便會知道答案

1001 回覆
77 Like 1 Dislike
玩完玩具返黎就新post之留名
又見到結衣post充滿住愛

我對上一次玩完之後冇哂自信

其實咩係玩具
認真講翻今日發生咩事 其實我發癲嘅原因係因為我復活節都要返工 返630至1730 一係就1400-0000 17號先放一日假 有時真係好攰 真係精神上好chur 平時就要返學 係真係會癲

其實我只係m到要叫吓春,然後發現又幾好玩幾減到壓

其實咩係玩具

籃球

其實咩係玩具

籃波
認真講翻今日發生咩事 其實我發癲嘅原因係因為我復活節都要返工 返630至1730 一係就1400-0000 17號先放一日假 有時真係好攰 真係精神上好chur 平時就要返學 係真係會癲

其實我只係m到要叫吓春,然後發現又幾好玩幾減到壓

辛苦曬 各位巴絲了

再加上返前線真係周不時受氣 真係咩人都有 情緒好易大上大落 EQ真係要好高先忍到

明既 咁樣返係好辛苦

其實咩係玩具

籃球

噢係喎 突然醒唔起籃球呢啲俾細路仔玩嘅玩具…

係咪好細路仔 發脾氣咁

明既 咁樣返係好辛苦

聽到都覺得chur 送首歌俾你
https://youtu.be/70gCdNUv6Vo
閒人jm9
我都好明白已經跟唔上進度既感受
所以已經放棄左去睇漫畫

係咪好細路仔 發脾氣咁

認真諗下轉工啦
每睇完一套劇個心就好唔舒服
點解要咁快完

聽日又過全頹廢既生活

睇第二套

睇綜藝咪死

到依家都唔敢睇綜藝

睇啦 了解多啲結衣嘛

點解唔睇

睇戲我重可以抽黎到個角色
睇綜藝我覺得結衣會變到好真實
我會抽黎唔到

結衣嘅性格比樣貌更加吸引

你真係冇諗住轉PT呀?我怕你挨出事咋, 7仔PT加ASSO真係燃燒生命
傾心事做咩要深藍細字
不如轉隻易睇啲嘅顏色
用死一隻色
想睇嘅人睇得舒服啲
唔想睇嘅人一望就知可以skip

係咪好細路仔 發脾氣咁

正常返就好啦 過左去既野唔好再諗 今日子巴都係
其實突然走咗去捧其他人係咩玩法
唔係話唔俾捧第二個
但係失驚無神轉捧第二個仲開埋post吹奏
當咗結衣係咩
鍾意嗰陣就係咁推post
熱潮完咗就走人捧第二個

WTH?

佢失完蹤之後無返過嚟呢度?
其實突然走咗去捧其他人係咩玩法
唔係話唔俾捧第二個
但係失驚無神轉捧第二個仲開埋post吹奏
當咗結衣係咩
鍾意嗰陣就係咁推post
熱潮完咗就走人捧第二個

WTH?

我覺得...唔好執著呢d野喇...
人地鍾意點自己控制唔到
閒人jm9
我都好明白已經跟唔上進度既感受
所以已經放棄左去睇漫畫

情傷 幫唔到

係咪好細路仔 發脾氣咁

其實係
不過知原來咁小事都好嘅
起碼我地真係放心啲
但係下次唔好咁啦
好多啊叔啊姨唔嚇得
btw我復活節都要補課 雖然對比起你無咁辛苦
每睇完一套劇個心就好唔舒服
點解要咁快完

聽日又過全頹廢既生活

睇第二套

睇綜藝咪死

到依家都唔敢睇綜藝

睇啦 了解多啲結衣嘛

點解唔睇

睇戲我重可以抽黎到個角色
睇綜藝我覺得結衣會變到好真實
我會抽黎唔到

結衣嘅性格比樣貌更加吸引

所以我應該等到最後先睇綜藝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞