羽絨/風褸/旅行用品討論[18](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
以我所以香港基本lt就搞掂
點解今年呢個post無晒人。上年全部人買齊晒一步到位?
冇得去旅行
但好似無乜戶外撚
我都想買返幾件跑步行山露營用
上年好多人買外套都係因為要去凍地方旅行/滑雪
MONTBELL PERMAFROST LIGHT DOWN PARKA 其實係咪得overlander有得賣,我search過哂page 1 所有online stores都無。 如果得正價應唔應該入手,我見其他products都有做20%-30% off 但MONTBELL PERMAFROST light同唔light都無折。
係, 得overlander, 永安之類會有, 否則就去日本買架啦
上年Aeon 7折買左件
其實我係想係到post見到有人post咩網有咩code買
因我唔係網上買開野。唔熟路
而加係有目標
例如gamma mx 無帽版 xs。但好似搵唔到有網有碼
去實體店去試下S比個女職員一眼睇穿不如你試下女裝真係正宗(好心矮撚去絕育)
Gamma mx 上年去炮台山買,半價唔洗1500,平過大部分外國網

女裝 cutting 會再修d ,真係要試清楚先
我上年買atom lt唔記得16x定14x買左件。今年想買mx
我都係先atom lt hoody 然後再買gamma mx jacket,兩件都做得mid layer或者shell ,一件有帽一件冇帽fit 曬唔同jacket combination
我係買撚錯左size
請問Beta sl $2400買唔買得過🤔
Black friday 會唔會仲平
gamma mx jacket 係唔係好簿可以適合香港20 - 24 度左右著?
唔薄架,有小小insulation ,香港20-24 度著實岀汗
早幾年beta ar 好似3千銀落到樓 岩岩上網一睇原來要成4千銀
Oh, thanks
前幾年BF個價都幾靚 留意住
我係5個月前買咗件舊版USD330,果陣仲要齊色齊Size,唔知會唔會可以再平好多
Beta ar 冇左張單係咪冇保養
早幾日入左1件squamish 1件R2 techface
香港用應該夠哂皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞