羽絨/風褸/旅行用品討論[18](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
有冇人知montbell Freney Parka岩唔岩去滑雪,夠唔夠防水,同擋雪入
有冇人有興趣夾呢件?

實無問題, 呢件shell 黎架喎, 唔保暖架喎
但唔知防水度夠唔夠,佢冇寫防水系數個d
想買mont bell storm cruiser,香港平時落雨天,四季著
邊度買平?
Zeta ? Ar or sl
有冇人對osprey Aether pro 70L有興趣,全新,size S.平放
patagonia 係咪好多假野
唔知邊度買平 , 見好多轉運又封哂
carousell d 野好平 , 但怕係假野
唔該巴打,尋日買左,$15xx
我都睇中而件好耐 ,我係考慮緊黃色,定低調少少寶藍色好,c knit 20d 原價2000hkd到
不死鳥 全c knit既 係得 zeta lt 原價 475usd

接近一個double咁制。。。。

照計去日本既話 atom ar 加件 shell 應該夠晒做
我本身都係想買zeta, 但諗諗下arcteryx真係好貴再加上全中國內地都好多人追買就不了
zeta lt c記而加2500
storm cruiser mk就1600
但我想問 zeta lt 係咪無出xs架?
因為我atom lt 買s 但atom ar 我買xs
你買XS入面著件atom ar咪好迫
如果真係買我會帶埋atom ar去試,但係我想知zeta有無出xs 先,因為上網剩係見到s
官網冇咪冇
有間IG SHOP叫 UTRY, 深黃+賣開正 (利申唔知佢d patagonia tee平定貴)
啱啱睇一睇,$349 1件tee,都唔平
LT唔知,Zeta SL有XS 不過唔係個個網有
Zeta SL 同LT比,LT個C-knit係咪真係舒服好多,門市試過Zeta SL only
舒服加透氣d
我自己怕凍,夏天都會放定落袋,有冷氣地方著
有件arcteryx beta sl 放
有無興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞