羽絨/風褸/旅行用品討論[18](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike

非風褸
想問下danner mountain 600 有無人著過?
有。你想知d 乜?
想入番對 for 行山/旅行/出街
因為呢對睇description 同review 都好似都好全能咁, 個樣又唔差

想知
1. 舒服度
2. 夏天著會唔會好焗
3. 外形 , 之前試過對mountain light 但著上腳真係好大舊, 我us 10.5, 襯修腳小小既牛都好似高達腳, 同埋好重

thx bro
好快cut你單
想問下Arc’teryx Alpha SV係咪有幾個新舊版本?
1. 我覺得佢好舒服,好似著波鞋咁,個底幾淋。
2. 會有小小焗
3. 我著9.5,佢係有d 大既。但我覺得佢襯cargo pants 好睇喎。
你有無去 Overlander 試下?
岩岩賣晒了本身都睇緊d review
但danner 官網已sold out
會 restock 既。。。
仲有佢都好襟著嫁喎。
會架咩? 咁咪要日日都留意下danner 個網
又唔駛日日既。。。
最尾訂左灰色, 岩岩番左貨

襯番銀色扣好似仲好過啡色
比錢個下先發覺又無貨
Mountain light襯返slim fit 或者 straight jeans都幾好睇
我果對黑色。好襯呀
焗唔焗腳
C記用bouns 換咗幾件 Atom LT Hoody 有無巴打要 全新有單
Xs size: Sambal
S size : proteus , flux
M size: Yukon
https://t.me/ngtaisocow
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞