[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(44)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
上面有講
就係見到再google先想入,係唔知揀c8/c9 同等唔等好,香港應該無得買啦
見宜家正價14xxx
有人有啊
尋晚先有人話枝針叫condom 針
等得等減價有discount code先買,基本上佢一年減幾次,同check吓exchange rate,呢期aud低會平好多
唔好講咁多襯停雨出去兜返幾十 K 先
巴打幾錢入手?
我減價買大約10.5k
有d sad... 今日去左ad 度攞返隻新moonwatch... 點知我見到係兩年warranty card... 即係半倉底 不過佢真係未date 又肯破例俾我隻花左少少嘅moonwatch 換,我就算了
你指兩年warranty card,係咪舊版 3570.50? 舊版應該得一個紅盒,冇錶帶冇 tool 跟,新版就大黑盒 full set,咁有冇換埋個盒?
因為Jul 2018 先改5年,所以都係311.30
所以全套無變,唉... 肯換已經好... 有辣有唔辣
咪一樣
你都有你自己張warrenty card啦
宜家多張blank 卡當紀念啦
想賣Oris
去邊度賣最好

港產EONIQ同Apple watch會唔會比人笑
同女朋友一樣情侶裝
我想問c8 utc worldtimer係咪已經唔會再出
好正但睇左幾次都冇貨

有呀 仲送埋錶盒又兩條帶 咁抵玩就入左手了
呢個係bond editions 先係咁
答返上面個巴打,膠帶bt有得配 有s m L size 我之前訂S 2000蚊 差唔多一個月到
睇review話呢隻個gmt針有qc問題,走一日會少一個鐘
今日問過下 搵ad訂膠帶 2千零
唔係啩 係咪youtube review? 返去睇下先
話時話 海馬300m
黑面同白面大家會點選

鳩結左左好耐入黑定白好 自己有dd偏向白 感覺好似斯文dd
不過overall呢隻都靚 咁平點都係抵玩
仲要200m WR
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞