Microsoft公開Xbox Series X spec - 12 TFLOP, 16GB ram, 1TB SSD

244 回覆
11 Like 2 Dislike
之前ferrari都唔受權nfs shift2,話唔鐘意架F50可以在game入面撞爛,之後PS版有F50但架車係撞唔爛嘅
9成唔會啦

而家steam重開始推18+ game

Btw如佢行到steam就真係打死Sony
今晚好似有發佈會,今晚咪知
不過冇咩可能support Stream,如果真ps4玩完
有steam即刻轉會
我買冇

希望燈到

如果有一定說晒d fd買
有steam多野玩好多
microsoft 做到嘢
3/19凌晨12時(今晚), PS5 有嘢公佈
sony做左差唔多成個月縮頭烏龜
對我黎講騎砍2都係大作

所以應該雙修
雙修有乜所謂
有競爭先有進步,得益都係玩家
當年360不知玩得幾開心,咪又係兩部主機都有
打機唔係淨玩畫面嘅,好玩嘅game就算無乜靚畫一樣hit得起。

任天堂仲有仆街mon同一堆動態game殺晒嗰忽市場
睇埋今晚咪知究竟係睇住嚟食定真係縮頭
fh4 有喇
sony spec 一定差過 m錢架喇 , 不過人地多game咁解
任記 殺意達 真心好玩既
好多人唔知其實仼係好有錢,佢唔出高規格機唔係佢出唔倒,係佢唔想出
GC果期GC係最高規機的
今晚條片係本身GDC公佈嘅野
會唔會微軟都係將GDC啲野揀啲出黎提早公佈
Xbox係唔係都係今晚?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞