Microsoft公開Xbox Series X spec - 12 TFLOP, 16GB ram, 1TB SSD

244 回覆
11 Like 2 Dislike
今集dlc係老任決定角色俾櫻井整,所以老任實有份deal,櫻井負責返整幾多細節
Xbox360>最尾買ps3玩獨佔>ps4

真心覺得XSX好正,主要色game pass好快撚屈機同埋ps4個UI可以成代冇轉過,Xbox 就係咁update,ps真係淨係贏獨佔game,但啲獨佔感覺上越出越慢,變咗越嚟越少
PS fans但個發佈style好悶....
到底呢個post講緊既n記係nvidia定係任天堂
睇到我R撚哂頭
Sony...
應該老任
老任一向係例外中既例外佢地部機主打係自家驚 其他廠只係錦上添花

Zelda mario呢啲王牌銷量輕鬆幾百萬上千萬唔在講,間唔中彈隻ring fit咁既野出來又hit得起,又唔到你唔服
咁就一定架啦 如果ns2有ps4嘅畫質
無人嫌畫質靚既,但老任策略唔同無辦法,人地整驚求遊戲性突破,畫質求其應付下唔傷眼就算

Btw botw天下第一
有Zelda PC版我一定會買
但呢個係任天堂 機會接近0
機能最差都超好賣 game又高銷量 吹佢唔脹
wowlist
howmuch
Xbox個game pass真心抵屌
叫開“任記”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞