Microsoft公開Xbox Series X spec - 12 TFLOP, 16GB ram, 1TB SSD

244 回覆
11 Like 2 Dislike
Ray-tracing (minecraft)

One X vs Series X (Gears 5)

N記玩完,技術差距愈黎愈大
師兄抄我
你玩完N記都唔會玩完 放心
load load下youtube subs突然成堆Series X hands on
DF 去咗redmond參觀, 好多料講
https://youtu.be/4cmclCjS5jg
https://youtu.be/qcY4nRHapmE

講真雖然呢一刻都未必會買series x, 但睇佢點設計係幾有心嘅
唔錯唔錯
同今年PS5比邊部好
哦,睇下點
以前係高登好多人仲一口咬定N記唔會出手機game tim
淨係知N記個GeForce Now收收地皮
一開始收費陸續有大廠商退出
Bethesda Activision Blizzard 2K
其實無話玩唔玩完, 大家market唔同
3080 都勁過2080 40%啦(聽講), N記重有AI market

今次xbox series x 真係用盡部機可以用嘅資源(e.g. SSD 當RAM), 搾盡去optimize performance, 係抵讚嘅
一日有pokemon
一日都唔會玩完
仆街 睇錯nvidia
如果599 USD大家會唔會接受
可接受嘅,實物比預期細部幾正
已經成部desktop咁既樣
so tiny
(that's what she said to you)

佢好似講緊老任
屌你邊有人叫任天堂做n記架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞