Microsoft公開Xbox Series X spec - 12 TFLOP, 16GB ram, 1TB SSD

244 回覆
11 Like 2 Dislike
佢隻手制唔知有無體感?
將來遊戲機同PC表現會拉開差距,因為下個世代遊戲機高度定制化,家用機移植PC部份大作一定好有困難,因SSD硬碟唔係普通PC玩家一定有,核心玩家當然有,但遊戲廠商一定偏向低配置玩家,所以你見出到2080Ti都係用黎跑高FPS同native 4K,但遊戲特效差距唔大,唔會令人有次世代遊戲感覺,但專門針對次世代遊戲機開發遊戲將有驚人表現
即係外置display card?
我玩VR oculus rifts , 其中一隻game 比左4百幾蚊下載裝唔到,聯絡客服佢唔肯退錢,但我玩PS4同PS4 VR從未試過裝唔到game玩唔到,但PC間唔中有呢類問題,如果唔係要玩call of duty用mouse我一早放棄up grade 部PC
好期待,希望所有動作game 都60fps
咁係你on9
條友九唔搭八
你真係信?
任豚式被害妄想
咁console 嘅方便又係PC 冇得比嘅
而且console 又少啲支那人
M$自己有Bing Maps
我估係拎地圖衛星資料改出黎
邊隻冇分controller /mouse
horizon 有舊 雙田車
因為Toyota 淨係出licence 比PD
話唔想非法賽車影響形象
ae86上個月出咗喇

https://youtu.be/FHqE3KXrtGI
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞