已入三張期油,等賺首期

1001 回覆
500 Like 23 Dislike
總要有樓主依d人
世界先會天下太平
冷靜D照下鏡,睇下自己個樣, 同埋睇下你本銀行存摺有幾多錢先啦 世界好公平 如果人人都心想事成 會天下大亂 世上總要有你D咁既廢人
今日先睇到呢個Post,好震撼
24.45 -2.88 -10.54%
哦,你就係買樓首期都撻訂,無左幾十個果個屈機男。你生存壓力一定好大,失敬失敬
真係兒登 坐十幾萬貨好似好大件事
打左陣機咁多人關心
加果少少保證金對我黎講只係守少1蚊
不過琴日同今日炒期金執左80K
圍番我可以守到15蚊
依然唔加唔減
跌過20而我又未死又彈番上25以上或會考慮加一張
歡迎繼續討論或睇我仆街
不過而家係跌2成

近來壓力係大d

同老婆夾埋有8m等位買平野

好驚catch 唔到perfect timing

主力炒金好過啦
巴打,想請教下呢種產品既結構
我自己google過,但好多網站都只係粗略咁講話3倍既etf跟就會跟足,但升就唔會跟足,原因係因為百分比既問題。有d網站就話係因為升得急既時候佢地背後既期貨補唔切所以跟唔足升幅。
我自己睇好似尋日uwt咁,開市有段period其實wt oil係正數0.x %, 但uwt都係跌緊好幾個%.
其實佢地有冇咩時間值個d?係咪一定唔可以長揸?
咁緊張我做乜
我係唔認又點
係咪跟左我買又唔夠錢守
開post都講明點玩 我係唔會改
冇紀律既人不如去番隔黎鳩叫動物post
金我冇本事食大浪
依個位其實難玩
短炒見有賺 一反彈就走先冇輸
我認同你#1個講法

我都係世界末日前一刻前會出手個d

不過你個價位真係有d尷尬
好奇一問,期油如果跌到價值太細,會唔會由0.01一格變做0.001一格
中間都有巴打問點解咁快call唔睇耐啲
我答佢早買係買個機會
跌到今日咁黎睇 31蚊call的確係尷尬
但邊個會知真係落到24
知既一早沽左賺錢啦
34坐到而家
都唔夠一星期唉
坐貨有咩所謂
呢度蝕左,果度賺番

都唔係話想串9你窮,不過得果雞醉係到貼戶口真係忍唔撚住。成世人儲餐死,而家靠老婆先得果雞醉,你反省下自己有咩生存意義先啦,垃圾
咪理佢地啦
依啲市一個消息就衝返上去
因為油跌落去係見到有盡頭
假設跌到落20
會跌到落15或以下既機會係極低
所以先話咁都輸既我甘心
你地啲因怨出另一個post講啦
個post又上熱門喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞