已入三張期油,等賺首期

1001 回覆
500 Like 23 Dislike
希望樓豬守得住
最緊要人無事
樓豬我都坐緊, u are not alone
準備IFC jump
無地方放油

個油井又不停射油唔停得
一把火燒左去就ok
你不如自己真係查下d資料 了解下油井/期貨點樣運作 甚至opec係低油價對佢自己破壞力有幾大
唔好人地講咩你又信到十足咁樣
你用一d不合常理既 理據(沽期貨/油井自身噴油唔停得所以貼錢都要送出去)
去support你果個咁ridiculous既結果(0 or 負油價)
咁無得好討論落去
咁多人笑樓主
可以入了
但我都堅持緊 自己睇路
一個地方負油價 都可以曲解成全球石油市場可以負油價
呢d新聞你都好信
升到飛天果時就推一大堆好消息 跟住同你講無上限
跌到傻果時就同你講一大堆壞消息 無下限 可以跌穿0
咁樣都信你真係驗下個腦算把啦
再唔係咁樣 同你口舌之爭你實可以推一大堆無聊弱智既新聞去support你所謂負油價既論點
既然你咁肯定一定期油會負油價 何不同我賭一筆 好過係度嘈完又無結果

就賭下黎緊5年會唔會有一日期油價格係跌穿0
會既我輸
唔會既我嬴
賭50萬ok?
你肯既留低tg我地約一日上律師樓簽約
咪咁啦
大家連登仔炒原油一齊賺街外錢咪算
又唔係玩港股音樂椅大家都係敵人
何必鬧交
中長期大把野可以做
但短期而言
唯有打杖

南海
買完就你個名咁
連登開始恐懼了 係時候貪婪
在4年前油價上一次經歷崩跌後,在北達科他州(North Dakota)一處高硫分原油(sour crude)產地,原油價位曾短暫下跌至每桶負0.5美元,然後再回到每桶1.5美元左右。

美國一個井係短暫負
唔係世界overall 負
油十幾蚊桶係有可能既
只要繼續唔減產 + 長期全球停工 勁撚低demand
不過長遠起碼都30~40+

(我諗)
樓主炒dow 同金救倉
好勁抽
我真係冇諗過6次trade全賺
如果我真係勁到咁啲油就21 22先入啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞