已入三張期油,等賺首期

1001 回覆
500 Like 23 Dislike
沙特唔掂一定狂沽股票債
應該黎緊睇到新一輪大跌市
如果四月真係增產我估跌落一字頭
入完就見底,回升補注賺少d 好d,定抑或估錯底,無底咁跌輸錢好d?
你想悶悶地贏,定係過足癮輸既道理
唔同意喎

得班莊先知幾時回升,20上28係咪回升?當時都有升軌 一底高於一底,你係咪加注?依家又穿返20 有SL都應該爆埋
你咁同賭錢無分別
一定係升穿阻力
見到買入訊號先入市
搏撈底中左你踩爽
唔中坐貨喊三年
樓主已經唔見咗
ifc見到樓主身影
樓主係玩紐約期油定布蘭特期油?
2者講緊差5蚊,差好遠
如果樓主係玩布蘭特都好啲,現價仲有26蚊,都只係坐緊6蚊
紐約就PK,得番21蚊
升穿阻力, 咩阻力, 咪又係賭, 講到咁脫俗做乜鳩
一你老母,我問緊你20上28係咪回升,拉樓主個一年睇法做乜鳩?

乜原來日k就一定啱 洗唔洗我比例子你睇睇
只有4點後股神先會講撈底同人地錯
尊重下分析員好喎

人地係冇樓主資料下識幫佢計埋風險
agger 睇返之前d留言
樓主賺個陣就adore
依家跌返就馬後炮話人早咗

成班paper trader

有個p牌仔重學人講風險乜乜乜咬住我
如果係v型反彈 或者上落市 買入訊號會delay好嚴重
重要睇你用咩技術指標
股票一本書睇到老 輸到死都未交完學費

而家石油估值便宜
你當自己係沙地油王 13/15美元一桶 我擲死俄佬好定有錢齊齊搵好

買石油仲要研究下石油探採原理
當然你短線買賣睇技術指標 就唔洗睇基本因素

如果TA咁叻 日日睇圖渣沽期指好過喇
好多EQ唔夠就見升講升見跌講跌
我只係討論啲收市股神姐
入左etf 諗住扑暈自己
出年醒返出貨
3175 高J左,宜家都係撚就 放埋一邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞