已入三張期油,等賺首期

1001 回覆
500 Like 23 Dislike
3張油輸10蚊姐係幾多
3000桶定3萬桶
其實你又憑乜去完全否決任何可能性呢?

你係七十年代人的話

你都會實牙實齒講有石油危機啦
一張0.01 = 10USD
所以咪話同你口舌之爭根本無意思
你唔係用事實同常理去討論
就好似我話你聽 1+1=2
你答我你點知將來1+1唔係=67
憑咩去否決=67呢個可能性
咁你想人點答你?

你咁堅持你自己既睇法 期油會跌穿0 你可以同我賭架 我絕對歡迎
我話有機會發生 = 一定會?

你邏輯同閱讀能力好似有d缺失

1+1=2 我任何時候都認為係正確

你用呢個例子來屈我

會唔會你智力都出埋事呢?
你將一件必須品 有生產成本既商品 講到全球都要貼錢送出去既 唔係智力有問題?我只不過係就返閣下咁高既智商 去舉一d令你明白 又顯淺既例子 去證明你講既野有幾咁反智 低能
你自己咁肯定個觀點 而家又扮晒野咁包底 話有機會炸 唔好賭
同果d仆財演真係有異曲同工之妙

跌穿0就係度話 我果時咪講過囉 會負油價架麻
唔跌穿就話 可能炸 原來唔會穿 當我無講過囉

講撚曬啦真係
點解政苦要收排污費垃圾處理費?

當件野趨向零價值

比人處理垃圾使唔使錢?

仲要係d唔可以亂掉會污染既物質

當各油國仲唔停產又用唔晒

多出來既油點處理?
我真係唔想講到咁難聽 但我實在諗唔到更貼切既形容詞
其實你係咪真係弱智架 你用石油同垃圾去比?
石油係有生產成本既必需品 就算我當唔係必需品
你而家假設全球油國大平賣
貼錢生產同送俾全世界 而唔係選擇唔產
除左送俾全世界之外 油產商送錢俾每一個買石油既人 去做成負格價 咁反智同低能

你實會話將來既野邊個肯定到 你點知唔會呀
我緊係唔知啦我又唔係未來人
所以1+1=67對你黎講都唔係反智低能既事情 點知將來會唔會有個外星人話1+1=67 全世界都會改 可能會發生呢?
當你用咁既智商 咁既邏輯去討論既時候 根本就完全浪費時間
一句將來既野邊個知呀 大撚曬架啦 除非發明到時光機架姐去證明架姐

仲有另一條低能仔用天然氣生產商補貼輸送業係度柒下柒下
請問天然氣期貨價格有冇跌穿過0?

自己好好用下個腦諗下點解
一樣野本來有價值變成零價值

唔係垃圾係乜?

之前有牛奶生產商倒牛奶都唔賣

你點解釋?

而石油太多可唔可以倒落海?

重申你唔好再用d低能比喻啦

直接回應問題ok?🙈
眼光闊d

去讀多d書

客觀討論

下下用人生攻擊去掩飾你既智力障礙

大家都有眼見

你又望下下面例子

https://www2.hkej.com/landing/mobArticle2/id/951572

牛奶產量過多要倒

點解?
其實講左咁耐 你個低能仔係咪仲係未明你柒係邊?
而家全球奶制品公司去全球牛奶生產供應商度拎牛奶係咪唔駛錢仲要俾錢佢?
牛奶期貨跌穿過0
你幾條弱智仔不斷係度POST D新聞
唔知邊度D 油大平賣
牛奶多到要倒
天然氣供應商要補給輸送公司

然後個事實係咩
天然氣期貨 牛奶期貨 石油期貨從來無跌穿過0
睇唔撚睇到呀? 識唔識用個腦諗下點解唔會負呀?

仲有 我係客觀描述閣下既弱智(完全係建基於你係呢個POST講過既野 我每一樣都講明你弱智個point係邊 你睇唔明係你既事 我唔係你老母 我無義務去一樣一樣解釋(其實你係低能我都預左你睇唔明))

唔係人講咩你信咩就叫眼光闊
你呢D咪同果D睇財演話呢樣好買呢樣 唔識用個腦諗果D老散咁囉
學下點樣用自己個腦分析

仲有我好直接回應左你問題
同弱智既講邏輯係浪費時間 我上面既POST已經解釋左點解

你講到咁實牙實齒會負價格 又唔敢同我輸賭 原來得個講字?
我屌你咩 我同佢討論負價格一早係講期貨啦 #746
全球咁多地方賣石油/牛奶/天然氣 唔同價格
唔用期貨格做標準唔通我同你講百佳買支牛奶幾錢呀?
你無撚病下嘩
定係你柒撚完 又要搵d野兜下扮有道理?
你算把啦又一個低能既
柒能完又要兜 你不如話自己係火星買天然氣唔駛錢啦
期貨係包括,人工、庫存、運輸、交收成本,所以歷史上未見過負價格
其實你不如quote出來比大家睇下

我邊隻字寫話期貨會跌到零啦?

你對眼有問題定係閱讀理解能力有問題呢?

我指出一個可能性

你又做乜屈我講左一定發生呢?

紅字大隻唔代表你啱喎

大家有眼睇

你點解要咁出醜呢?

#746?

原來你閱讀理解能力真係有問題

可憐

長篇大論

言之無物
你自己一路因理解力低下而發神經

後而夾硬屈人唔識,又話要賭?

睇得出你現實生活無朋友自以為是

但其實智力有缺陷

So sorry about that
樓主貼下圖定期UPDATE下賺蝕
lm
我朋友多的是
年中見唔少藍屍低能仔好似你咁係度耍無賴
講左扮無講 再唔係用可能囉 唔一定囉黎包底
人無恥便無敵 同你呢種無賴講道理完全係浪費時間

所以講幾句之後我已經唔想再同你講道理 大家直接拎真錢出黎賭 點知你又怕

算把啦 你鐘意話我屈你咪屈你 鐘意點諗就點諗
無興趣再同d無賴浪費時間 最後贈你一句 唔好人云亦云 用多d腦
岩聽就聽 唔岩聽就由佢 亦都唔駛再回我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞