[還健康嗎] 西裝、皮鞋、皮件討論帖 (34)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
< 3月限時優惠 - 🇮🇹 Vitale Barberis Canonico 訂製西裝低至85折! >

由即日起至3月31日,度身訂造🇮🇹意大利Vitale Barberis Canonico (VBC) 純羊毛西裝均可有特別優惠:

⭐一套意大利100% 純羊毛 Vitale Barberis Canonico 訂製西裝低至$3,852! (Made in HK, 兩次試身)

⭐以$7,276價錢(原價$9,060),享有兩套VBC西裝。(Made in HK, 兩次試身)

詳情請留言VBC 或直接親臨門市了解更多。歡迎帶埋朋友一起享受優惠!

採用了全球十大西裝布料之一的VBC布料, 適合四季天氣,日間和夜間穿著的100% 純羊毛 🐑。

VBC面料有良好的褶皺復原機能, 衣服穿着之後, 會在很少的時間內復原到平整, 筆直的狀況, 在耐磨方面, 同樣有着良好的表現, 故受到全球消費者的普遍青睞, 澳大本亞超細美麗奴羊毛織出的面料手感極為柔軟, 堪比羊絨, 其尊貴的品質和有限的產量不斷成為全球少數人身份和品味的象徵.

毋須預約,歡迎親臨門市告訴我們你的想法,度身訂造只屬於您的西裝。
真唔真?

依間係咪企圖挑戰R記水桶吊腳一哥地位

an illusion of a straight clean line
邊間
咪整垃圾啦
見佢咁有心copy咁大段先覆下佢姐,唔會整啦!
不過都想知依排周圍有冇discount
牛巴度用團個d舊布8折

想問下如果對鞋嚟個位爆咗線,想整番,順便打前掌,加鞋頭鐵,港島區有無邊間舖頭好?

如果無,其他地方都得。

thank you
銅鑼灣有得補
Thank you
Alden 常爆
手工差!
情懷野
有咩舊布
去完AC掃左件Safari jacket
如果唔係屋企太多褸
一定會被毒多件
巴打係邊間分店買?想知仲有無貨
Prince Building
問過晒分店 都叫我去太子
今日去Linen得返一隻色 Wool有兩隻
Linen我嫌隻色太淺 淨係買左件Wool
主要係夏天著Linen既機會都唔多 對我黎講太多替代品
例如3 pieces入面既馬甲 薄衣 唔著 西裝etc
買黎襯衫唔係唔得 但總有種多舊魚既感覺

個人意見 其實我好想買 但諗諗下買唔落手
相對黎講實用性同耐用度(淺色易污)冇羊咁好
當然價錢比羊毛平
我覺得袋多袋野好方便
CLS,有買AC safari jacket嘅巴打可唔可以約出黎影張團體照
M記大合照2.0?
好彩無買

點先係safari, 點先係hunting? 嚟件係safari or hunting?
不用分那麼細啦
即係一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞