[還健康嗎] 西裝、皮鞋、皮件討論帖 (34)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
其實佢真係for你唔著襪用
不過都驚塞住啲毛孔
沖涼要沖得乾淨啲
淋浴露乜都夠啦
大家覺得西裝個翻領弧度係 咁樣)向內翻定係咁樣(向外翻好睇?
其實兩者係成個身形既修飾上有咩效果?
用咗係咪會出少咗汗?
答你唔到,我無乜腳汗,理論上係會少啲
2500 hkd in black friday
有對黑色
唔該牛巴 你就好啦冇腳汗,我好大
我上網搵吓有冇得買,thanks
有冇人識/著過 Jonathan Abel?
見到有ad做買1送1 入網站睇D款就唔錯
但係我google search出好多支那字
但個brand係singapore
想問下各位巴打

https://jonathan-abel.asia/
但覺得伏伏地咁
其實做到買一送一你覺得呢
等一次買CJ, 造工來講算正常?Cavour 減價入,雖然係對鞋明顯比人試過

Meermin 有75折、入門級可以一戰
加少少上cj
得罪講句berwicks vs meermin 我係會揀meermin...不過最好梗係cj入門
早排真係加少少
未買過meermin 想請教下如果carlos santos , berwick, TLB 都係著8.5 meermin 對monk 應該著咩size?
入門cj agger
見到wwchan同ac都有buy1,get1 50%off offer,問過佢地做2pics都係一樣價。咁想問下如果要揀一間造係咪wwchan比較好?
未試著過既話我真誠勸你唔好,我咁大個仔著得最痛就係meermin
Hahaha 咁我唔睇啦 不過其實香港可以買鞋試鞋既地方好似唔多 可能係我孤陋寡聞 黎黎去去都係去tassel同LH 例如想買cheaney或者唔知可以去邊度好
Tassels咪有Cheaney
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞