脫髮 救髮 植髮 用藥 買藥 討論 你問我答 16

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
想問問各位

我係英國買Finasteride, 食咗大概兩個月,頭頂好似有啲好轉

但係就開始係咁甩手指頭長度嘅頭髮,應該係新生番出嚟冇耐,請問係唔係正常

望住佢哋不斷逝去,好撚莫名悲痛

I know that feel, bro
十年巴,我都想買保記 https://t.me/Azzzzzz1111111 麻煩加一加 thx
食完就算介左表現都差好遠
不可一不可再
食過兩年
可唔可以講詳細少少🙇🏻‍♂️
其實呢隻真係毒藥黎
我之前甩兩邊角就食左兩年
初頭見副作用幾個percent姐,唔會到我既
食下食下,覺得自己難扯左,又易軟
之後睇醫生,醫生叫我即停
之後再諗諗好多野都可能關事

訓得差
健忘,好多野過幾日唔記得左
體力又差左
又易嬲
補多句
個醫生話見唔少呢d 症狀既病人
一定唔係隻藥講得幾個percent
咁始終干擾身體嘅激素麻
同埋雄禿究竟算唔算一種病呢? 古人好似唔當係病嚟?
始終逆天而行....
個人取捨啦...最緊要知道自己食緊咩。
好似易左急尿 想問關唔關食保記事?
咁講都唔知食唔食好
我保記同適尿通一齊食
扯唔起就無試過 但好快射同埋下面易嬲健忘樣樣齊
仲有就係手毛多咗好多
五十惠洗頭水有冇用
想問你d副作用食左幾耐先開始有
講真扯唔扯得起唔係問題
係驚食撚壞個腦 遲下仲要讀書掙扎緊食唔食
我果陣就初期兩個角有d 空
食左藥有副作用之後停左,但去左台灣植髮
宜家3年,效果仲keep到,好好
我諗住捱到40中就算

宜家只係噴藥水,唔食藥
我自己覺得就唔係病黎,冇頭髮你生理上唔唔有咩問題,只係外觀問題
老老豆豆
如果無女,扯起咗重煩啦,無女寧願唔撚扯算
記性好似差左
講野好似個腦轉得無以前咁快, 個腦跟唔上個口搞到表達唔流暢
唔長肌肉, 有輕微肥仔波 (但我瘦底)
要keep住俾力先扯, 一唔俾力就軟返
射出黎好稀一半係液體

有啲可能係因為夜訓, 習慣 etc, who knows
不過真係信佢幾%咩, 做生意梗係咁講
比你地嚇到即刻停左藥...
如果透氣度ok,可以運動洗頭,其實同真頭髮無分別都幾吸引
咁都好多巴打食咗多年重健健康康嘅
added
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞