脫髮 救髮 植髮 用藥 買藥 討論 你問我答 16

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
已經一星期接近日日用
我懷疑係支水搞到我咁油不過仲有頭皮就唔知咩玩法
剩係夜晚用都已經好油... 朝早又唔洗得頭(因為驚甩更多頭髮) 油到根本唔見得人
屌 係lookfantantis好似買左假5%
今次仆街了
有冇人試過用grow gorgeous??上網啲人話好好 但點解我用左3日 啲頭髮好似仲甩勁左咁既
一般都用一世,一停就甩返曬。
就算你真係要停都記得慢慢停唔好突然停曬佢。
韓保包裝係咪轉左,有d唔同
有冇相?
停左再用番係咪無用
大家當自己 係 長期病患啦
lookfantantis 有假架...!@@
grow gorgeous 都唔平啊!
你用咩product?
上網睇review有人話佢賣假貨
同埋呢幾日突然甩多左
總之毛囊死咗就無得救
link?
有冇人做過皮膚科醫生個d生長因子treatment?好似話用微針同照led燈 好貴同唔知有冇效
https://www.trustpilot.com/review/lookfantastic.co.uk
拉落去會有個人話I receive ALL FAKE products
有冇detail啲or link? 即係咩?
PRP(platelet rich plasma) + LLLT (hairmax個類)?
咁真係用番先 g g
可能你本身好嚴重啦
我最嚴重個時都要日日用
連續用大約三四星期先搞掂
同埋用支野洗完同平時洗完頭感覺上無咩分別

你平時會唔會洗完頭幾耐會有頭皮同油?
*你平時洗完頭幾耐會有頭皮同油?
十年巴,係咪fincepia? 我上保髮堂睇要$590一盒,邊到有$180
tg
tg: @ronshamshuipo1993 , 射射
hair density serum intense
唉 應該買左支fake 既uk regaine
有冇人知香港買regaine邊到平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞