脫髮 救髮 植髮 用藥 買藥 討論 你問我答 16

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
我講下我植髮,2015年植前面fue 1300-1500到。台灣做6w hkd,其實前面效果唔係幾好。一直有食保記。有人想知我再講清楚d。
諗住肺炎過完再一次過搞好前面同頭頂。
已家諗緊搵邊個搞好,考慮緊搵盧志遠戈個醫生定酷炫戈個,我唔想再有第三次。
巴打可唔可以分享下你邊個植。
前面點唔好法?

BTW,肺炎都唔知幾時完
我想問問 困擾咗好耐
最近洗完頭 頭頂即刻變到一條條 望落好笠咁
次次都係同一個位一條條 好似好耐無洗頭咁
係轉咗洗頭水一排先咁
洗頭模式無變過
求解答
我諗應該叫失敗左,改善唔到個M 所以先上黎問吓其他巴打邊到植,你邊間,方唔方便講。可能真係食煙問題
咁你似下轉返個洗頭水囉
可能太温和唔啱你。
呢掛成日左下腹痛
會唔會同我搽左過量5%有關或者食開保記有關?
巴打你 用/食咗 幾耐呀?
我想問問 困擾咗好耐
最近洗完頭 頭頂即刻變到一條條 望落好笠咁
次次都係同一個位一條條 好似好耐無洗頭咁
係轉咗洗頭水一排先咁
洗頭模式無變過
求解答
咁你下轉返個洗頭水囉
可能太温和唔啱你。
屋企人買咗個咩紅外線帽,唔知 work 唔 work?
咩牌子?
有幾份好商業味嘅研究話work囉
不過反正無害咪試下
好似叫 capillus
16年先啱,台灣吳xx,我諗好多人知邊個。我唔係話佢唔好,可能我自己問題。所以我想搵其他比較再決定第二次。
me2 幾$$ 同點make booking???
睇左兩次醫生,一個話斑禿 一個雄禿。
淨係右邊額頭「粒」左入去 左邊分唔到有冇少到(我本身M額。
已經持續左大半年 開唔開始食藥好
仲係廿歲 唔想食足一世
首先佢年紀太細佢係唔建議植,同埋佢要求你食藥最好一年,睇吓有無效果因為如果保記無用,你植黎都無用。(其實半年知有無效)

無論你植M定頭頂都好,佢一定要你產晒佢。
(搵佢做就要有心理準備),原因係佢方便決定種植位置,數量同加快手術進到。

我戈陣時做緊地盤,所以光曬都無咩所謂,大把人係咁。決定做ge時間就9月中知10 1開始放假就打過去問。跟著佢10月頭有時間我就直接飛去植。

術前頭一日好似唔食得野(唔係好記得)
酒就唔比飲,煙我有食。(最好唔好)

我早機去,你到台灣佢有司機直接車你去診所。之後就問野同簽同意書。比錢,幾點做就唔記得,我淨係知做完6 7點。過程我就覺得唔痛(fue),,可能我受得,我以前植牙我都無咩野。係頭暈。

我戈陣時唔記得book酒店,醫生幫我搵埋。護士送埋我去。

完左佢會比頂魚夫帽你。(好核突,我仲記得係啡奶色)。最好自己帶帽,我仲突登走去西門町買帽)

比定心理準備你吔,除左頭暈。你會覺得自己好似通緝犯。除左第一日一定要佢幫你處理傷口。(你當然可以叫佢幫你洗多幾日)我得去附近便利店買野食肯落街,我去7日,7日都差唔多係酒店,我永遠記得我cheat out戈日條女個眼神係咁😒

洗頭方面佢會教你,頭7日洗頭用溫水,我過15日先正式洗頭,當然簡單洗,我買bb洗頭水洗,洗足三個月先轉正常。

有咩想知再問,講住呢啲先。
你植完十大約要幾耐先生番出黎?
半年應該生番晒?
即係滴水嘅Kirkland 係咁多product 最平?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞