脫髮 救髮 植髮 用藥 買藥 討論 你問我答 16

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
幾錢 信唔信得過嫁
請問會有咩副作用?
機會大唔大?
Finasteride 主要副作用就 性能力,性欲問題。
Minoxidil 就可能 皮膚敏感、刺痛。

不過研究就話機會低,唔多。
同埋一般停用就會恢復返。
小弟家族性雄禿有幾個問題想請教

關於finasteride: 請問韓保效果ok嗎?定係一定要食原廠propecia?

關於minoxidil: 大家用kirkland 定 rogaine?我用過kirkland, 唔知點解搽完頭皮會痕同埋有頭皮屑

關於洗頭水: 網上見有人推介新髮現同alpacine咖啡因洗頭水 但我用完都冇乜效咁 各位用邊隻
十年巴 求加tg 想買正保
USD79.90 (including shipping) for 6 months?
洗頭水:
新髮現 主打 鋸棕櫚 成份
alpacine 主打 咖啡因 成份

藥方面睇下有冇其他巴打分享畀你
小弟家族性雄禿有幾個問題想請教

關於finasteride: 請問韓保效果ok嗎?定係一定要食原廠propecia?

關於minoxidil: 大家用kirkland 定 rogaine?我用過kirkland, 唔知點解搽完頭皮會痕同埋有頭皮屑

關於洗頭水: 網上見有人推介新髮現同alpacine咖啡因洗頭水 但我用完都冇乜效咁 各位用邊隻
洗頭水:
新髮現 主打 鋸棕櫚 成份
alpacine 主打 咖啡因 成份

藥方面睇下有冇其他巴打分享畀你
占士洛迪古斯咪咁
一開始係兩額向後先
我第一次買仲未知
想知道igrow有無用? 雖然話fda認可但我唔多覺有人討論嘅?
FDA認識安全only
不過我見都有啲皮膚科醫生會sell hairmax
想知道igrow有無用? 雖然話fda認可但我唔多覺有人討論嘅?
FDA認安全only
不過我見都有啲皮膚科醫生會sell hairmax
长发的时候感觉头发好少,剪短一点的时候就觉得好像又没问题了,感觉没怎么脱发,因为头发短了一点以后支撑性会好一些,所以都撑起来显得没那么少,头发长了以后就会压下来分开,那我是不是算脫髮
十年巴 麻煩加埋我 急要
https://t.me/TheCrazyFerret
我2月喺eBay 買冇事
16歲已經m額 而家24 係咪去植髮好d
同埋想問下做fue 大約要預幾多budget?
海關 扣咗 即係點??? 禁運?? 有冇得refund??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞