買二手樓可以叫aa狗回幾多佣?

244 回覆
23 Like 33 Dislike
其實抽籤盤鬆幾多俾佢都唔一定會前,直接逐個人問91回佣 做二手啲agent會落力好多,因為真係容易揹鍋,反而一手好鬼多陰招 ,試過抽籤個日俾隻狗放飛機要自己去,好彩有熟人帶路
都引左好多aa出黎
我唔覺講價係西客,呢啲叫the art of the deal
其實真係唔關事點解你會咁諗
以前一手發展商係派貨, 要回好多真係冇人會理你
而家入飛抽既地產冇話事權, 所有1手先回得咁勁
你抽唔到唔關回佣事, 純粹因為你黑
坦白講減佣慳到個幾萬蚊都唔夠個AA幫你傾平幾萬啦
你估各收1隻真係全部落袋咩 同公司拆完落袋都係得個幾萬蚊,做咁撚多野先得個4,5萬 呢啲客唔做都唔可惜啦
層樓賺咗錢唔通你比返我咩 如果個盤荀啊我都益第二個啦 你估得你一個客咩 不如貼錢幫你買啦
利申AA狗
我個人同朋友經驗都係回得多先抽到前到仆街可能係咁橋啦,我冇證據,冇考究,果啲佣我當係aa旺我抽到,獎勵佢,比得條氣順
兩睇,個agent 幫我殺到個業主平六十萬比我,我比幾萬蚊佣佢有咩所謂,如果個agent 西既連睇都唔搵佢睇啦
唔係法例
係合約精神
你讀得成書就唔使做aa9啦

中五都做得aa9

而家係唔夠客定唔夠aa9?

供求邊個話事都唔撚知仲話做aa9

你唔做大把人自動減佣做

你慢慢揀客囉

弱智
佢地精神分裂

買家唱好

賣家唱吹

總之要有單開
所以要帶多個人幫你簽睇樓紙
你真心??
我以前做個時已經買家好多都唔會俾足, 業主就好D, 而家情況應該仲惡劣
律師, 釐印冇得減架喇
又係你條7頭皮屈機男
退出未啊傻閪
講事實你反駁唔到?

我幫買家你咁憤怒做乜?

關你乜事呢?
點樣可以傾到俾一半
你覺得我同緊你講aa?
又話永久退出 返黎做乜撚
走數死全家啦你 柒頭皮

我已經退出左高登

Then?
點解你覺得係經你把口先減到幾萬係唔減既你點講都唔會減

做幾多野?4/5萬係好多人幾個月人工,你有冇幫我做幾個月野?

蝕左aa狗又會賠比我?咁賺緊係唔會分比你啦

坦白講,我冇簽睇樓紙,去到最後呢個盤我都食硬,你唔減就一蚊都冇,盤都冇埋,遇到我算你唔好彩
你話隔離有人減三萬就得
我追撚到而加仲等緊你層12m樓啊 傻西
部錢7仲有冇渣緊啊
試過有業主連臨約都簽埋,寧願賠錢俾買家都唔成交,你冇aa真係難搞D,起碼aa會幫自己追業主佣的同時幫你追埋錢
呢個行業又唔係咩專業人士

低學歷要求新移民大媽都做得

咁其實你地唔係鬥平仲有乜可以鬥?

個個著西裝新光頸靚呀?

即係賺夠啦

咁減佣囉

你賺張單細

唔好做啦笨柒

你唔做

大把人做

作為一個麻甩佬

完全諗唔到點解要搵d平價西裝假錶mk幫自己

搵個黑絲靚女最好
我買個時都叫前行家, 冇一半撼頭埋牆死左去啦
其實都冇乜點傾過, 大家識做啦
傾平D佣有好多方法啦, 詳細唔講喇呢個post咁多前行家係度
不過都可以用個理由係大家開心既, 唔使下下兇人既
其實我諗而家D AA都慣左收唔足架啦, 睇下你用咩咩理由你又開心佢又開心者
痴老母住公屋慳錢

而家做保安食利息過活

其實你係唔係aa9

點解咁憤怒呢?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞