買二手樓可以叫aa狗回幾多佣?

244 回覆
23 Like 33 Dislike
無問題架 如果aa 比果d 盤你上網都搵到既話
佢係一蚊都唔值 因為果d 盤mark up 左一球以上
祝你早日買到樓
想知網上D 盤究竟係標貴左定平左
AA 狗係咪收埋好多荀盤?
有兩種玩法
多數係標貴 呢個係跟業主出價
有d 就睇住個成交價再標平d
呢d 多數假盤

真正荀盤其實幾隻手指數得哂
同aaA睇樓

幫aaB買

大大力挫佣
呢到有幾多個aa狗
咩叫做 做咁多野先得個四五萬
傾乍 你做過咩呀 有咩尊業智識
中五乍 我知你地馮本事搵返黎
不過唔好講到理所當然啦
挫佢地佣就得架喇

呢行有勁多新移民大媽做aa

幫d所謂專業aa揀啱就搵大媽平佣買啦
二手樓都有回佣紙?
要拍片,叫佢讀份野出來確認
即係簽臨約果時叫佢讀份野,我拍片,拍完先簽臨約?
淨係買過一手樓回佣,二手就好似只可以私下傾回
回佣紙玩法間間都有少少唔同 中X同利X閣 好似就manager一個簽名
美X就 要簽到上董事
AA 創作故事 我比10分
你先on9
3我試過好多次
滿分純作,仲要講到1999。原先鋤價去到900,臨簽鋤aa, 即係agree左口價,你加返佢價,買家都買,你當佢on9?
當你吹有另一個買家938,仲要同一個aa。但賣個果on9? agree左900,會因為你朋友無commission hold起等你? logical ?
on9
佢冇同個買家講業主900肯賣,不嬲都話業主要賣938萬,AA不嬲會揸價,最後先放價架啦,on9仔,最後揀放比客定放比業主
Btw 比10分ching應該有買過至少一次樓
單邊代理個啲減唔減到佣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞