[突發] 葉子祈發聲明解釋人血饅頭論

274 回覆
61 Like 154 Dislike
我驚你屌到場運動完佢地都未收皮

係個先後次序問題 偽黃同建制 好明顯要打柒建制先啦

暫時留班政棍喺度都無傷大瓦啦
Don't ff too much 咁想搶focus
但未查證到死因,就一蓋而論
你對人不對事!
將民組並唔係同路人,屌佢政棍有咩問題
建制政棍why not both
好心條饅頭關注組打手唔好死撐啦 出晒Timeline駁唔到就針住個饅頭
好Q
夠薑咪報,唔報正契弟
抗爭係要紀念但係唔係呢個時候
因為紀念就會有一重形式似係運動已經完左咁既意思
同埋我相信梓樂同彥霖都唔會想區議員求呢個極權政府用錢去起佢地個紀念公園
紀念公園一定要起 但真係要光復左先起
將民關點解唔可以係同路人?
你呢個問題真係問得好喇!

1. 將民關扮素人搞將軍澳遊行,由嗰一刻已經愛上人血饅頭~然後路線妄顧街坊安危,安排路線經過晒將民關嘅選區,俾大量街坊屌到收咗皮,你問下將軍澳人就已經知呢件事。

2. 敝組織嘅成員陳展浚唔肯協調,以300票嘅極低票柒下柒下成功𠝹撚到何梓聰輸咗俾方國珊。(哪吒3000票、何梓聰 2828票、陳展浚300票FYI)

3. 敝黨主席貴為廣明區區議員,唔係自己區做嘢不特止,周圍去人哋區擺站,e.g. 走去景林邨搞寫揮春站,係咩用意呢?快啲揾人出返個聲明保證呀柯生唔會選立法會先啦

唉你唔問都算,一問我就真係好多嘢想講,點樣?仲需唔需要我舉例?同路人?

BTW 改名呢啲垃圾左膠嘢留返俾啲柒頭
做實事嘅就會將呢啲嘢放係心唔洗咁撚張揚嘅
光復咗香港之後俾你改全港公廁名做保皇黨定係全港公園名做手足名我理鳩你啦
得一個戇鳩仔死撐所謂『掟饅頭』咋喎
將軍澳居民不知幾開心啊 葉子祈倒落枱面咁小事真係唔夠激
班政棍1on1咁選先有人含淚投票俾呢個垃圾組織
屌你老母
依家唔係唔比你反對
係屌鳩你做戲咁做啊柒頭
做乜撚野姐

覺得自己好撚型?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞