[突發] 葉子祈發聲明解釋人血饅頭論

274 回覆
61 Like 154 Dislike
呢條友一定係鬼
咁又唔準確
三萬差佬仆街既隨手執個都係
但你可唔可以否定到王卓雅葉家榮佢地既付出先
不如咁講呀
將民關做過既仆街野
係咪已經足以否定呢幾位坑口議員既貢獻先
嘥埋d時間講咩人血饅頭, 你唔啱定佢唔啱, 我係777同保皇黨就開心到要雪定幾支香檳.
如果我係保皇黨, 之後咪日日整d人血饅頭論俾你地班人開波, 等9 月前你地分裂, 佢地就用大數據配票囉.
至於將民關係咪同路, wfc, 即使唔同路都要佢地投票俾同路, 呢個就係遊戲玩法.
乜原來起咗個紀念公園就唔可以徹查真相?
幾肯定公園起唔成之後佢都唔撚會去查
著眼於現有制度?
笑撚死人
係咪你查完之後鄧pk就會跪係度認錯呀?
將民關
如果佢哋真係同路人,麻煩退黨保平安
紋身組呢個組織已經臭晒朵,有心服務街坊反而做獨立素人仲好
岩呀
唔走就要幫痾耀林呢d撚人抬轎

「民選代議士進入議會的作用理應是透過會議辯論繼而達成共識」

各位議員 唔好天真啦
區議會喺呢個時候唔係作為議會 而係作為抗爭途徑
用民主社會嘅做法放落不民主嘅社會做乜鳩?
選你地入去淨係想睇你地跟進過去9個月嘅事 片政府 同埋用盡資源
有矛盾內部協調根本唔係問題 就算外國民主議會都會內部協調
唔好覺得尊重家人意見係不證自明政治正確嘅道德行為 起碼我唔覺得要
冇傳媒我話知你拎饅頭定法式麵包
鏡頭底下嘅議會就係你地做公關嘅時候 所有議會討論內容應該係做效果為主 實際討論為輔
抗爭者入面係得你地開樣做形象工程 總之我地就唔想見到cctvb播出嚟成為笑柄
醒啦 放地道德包袱
同意
有無睇過個時間表? 依家係紋身組拒絕協商,直接喺民主派討論期間離場,佢哋唔要面在前,點解仲要人俾面佢地?
喂陳展浚
都想問埋你呢
區會有咩權力起公園??
覺得政府真係會批??
已fc收左中聯辦錢,新黎果個中聯辦主任買起左成個組織
我都fc左 將民組都係!!
已收左中聯辦錢,新黎果個中聯辦主任買起左成個組織!!

唔係打句fc就真係fact check嫁9up唔洗錢
駁唔到就屈人係鬼
我就係開post 屌尻西貢區議員個樓主

將民關點解唔可以係同路人?

同路人個意思唔係要黃撚發光先叫同路人

個政治光譜咁大 係咪要包容下你光譜入便既人?

你認為將民關係偽黃 就應該係佢哋入佢議會之前追擊佢哋

佢哋入咗區議會仲應該同佢哋協調 唔係犧牲成個區議會 嚟同佢哋開戰呀

將民關清road block㖭 但係一班清road block食人血饅頭兼缺席既撚樣可惡啲

定係一班 支持修例反暴徒國愛 既撚樣好啲?

放落個天秤都知啦

外界係認為民主派拎哂區議會 佢哋識系你將民關 將向天晴咩

饅頭議員而家開咗個內訌嘅先例 破窗效應係點大家都知

抗爭者陣營呢一刻 承唔承受到一個分裂嘅區議會

用下你個閪腦諗下

唔好講咩 同路人就唔屌得?果啲傻系嘢

呢啲就係政治 呢啲就係現實
凡是敵人反對的
上次將軍澳民生關注組提出將軍澳遊行去TVB果時你坐緊監?
問題係佢食到比位民建聯入
唔好屌呀,會輸民意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞