[突發] 葉子祈發聲明解釋人血饅頭論

274 回覆
61 Like 154 Dislike
講起偽黃政棍, 前自由黨GE方國珊應該係表表者
一時保皇, 一時屌政府, 完全無基本政治手腕
由2012年立法會選舉高票落敗, 到依家變過街老鼠
上次開會因爭櫈仔離開會議室

真係無傷大瓦?
琴日又話人屈佢人血饅頭
今日就有新聞話柯耀林選新東
搶住食添喎
屌啱呀 成個POST都係得嗰一兩個ON9死撐
Peter攞料
極度懷疑佢就係陳展浚本人cls
唔好怪Peter啦 其實佢仲係小學生黎
我係佢表哥 唔係好親個隻
佢有少少低智個d唔好講啦
佢讀特殊學校個d都無謂提
不過大家放過佢啦 佢仲係讀緊小三
佢老豆老母都好辛苦 要照顧樓主
佢細細個已經食雞唔食雞皮 食橙食埋橙皮
我代佢係呢度向大家道歉一聲
笑撚死我
你好呀 4C 幸會幸會
展浚忠實Fans peter搭個屌鳩葉子祈嘅雞棚一日就冧咗 搞到潛晒水咁可憐
熱狗當年都死撐咗五年幾先解體
天真過天真嬌
仲相信將民關
佢理由完全冇說服力 佢先最似做show 到我比人話分化
收皮啦你老母閪 九唔撚搭八
好撚正 乜呢個年代啲打手講兩句粗口就收得工㗎喇?
政府d錢係市民,即係香港人。
我寧願d錢用黎起公園紀念手足都好過整音樂噴泉la
係公園度立塊碑,寫紀念逝去手足,抗爭尚未完結,光復香港,時代革命。咁咪得
柒撚左就屈人係打手 邊夠你正
將民關仆街同鬧佢做野on9有咩關係??
炒乜撚野車??
腦??

將軍澳人做野咁小學雞??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞