[突發] 葉子祈發聲明解釋人血饅頭論

274 回覆
61 Like 154 Dislike
之前正皮屌鳩葉子祈個Po果3000條弱智黃絲真係笑撚死人
成班淨係識重複攬住不分化 不割席 唔好屌鳩同路人嘅口腔期生物
今次有人唔同意將民關議案,已經俾人上綱上線到咁
Search陳展浚就知
講開陳展俊
雖然我都知呢條友大話成性
我都想何梓聰贏

但我唔明點解佢早何梓聰成年幾落區
有做地區野
都會話佢𠝹票
可唔可以用第二個形容詞
你唔block我就我block你
你針對我係無意思
成個連登咁多人
屌你老母啦
真 信唔信佢地係咁洗版屌完人係咁批鬥要人道歉
跟住依家唔敢去返人地度道歉
我哋係專門博出位 罔顧其他議員勸止堅持提議案 五區界同路人界票 反送中議案投棄權票 搬走路障 保送方國珊入議會 師承劉慧卿鄭家富嘅將軍澳饅頭關注組
而家唔係講緊話邊個既錢
係講緊個精神呀
你要共產黨幫犧牲左嘅手足整紀念碑?
比著你肯唔肯
左膠 大愛 不接納意見
場運動真係要幾多有幾多四眼仔
g chi
恥笑
咁港共肯用自己資源同意命名公園,咪即係代表我地同政府立場align囉,如果唔係極權點會肯俾你咁玩?真係以為區議會乜都做到咩?
反而查明真相先係對運動有益,對手足有交代
個3000正皮
成班連登仔集體炒車
一早block左條柒頭左膠
唔好介意
想講下將民關

其實我成日覺得因為痾耀林謝正楓陸平財呢d著名撚人而否定其他成員都幾慘

我覺得葉嘉榮王卓雅陳耀初呢堆做得幾好
次次都見佢地響前線
王卓雅仲要俾狗非禮同拉埋
葉嘉榮更加俾工賊駛錢告到佢破產無得選擇
希望佢地幾個一係就夾手夾腳踢痾耀林佢地走
一係就自己起個新字頭啦
連登仔幾時可以醒少少?唔好凡事淨係睇表面得唔得
仲要成3000個人 我真係好擔心香港
有邊個係立會前出手搞分化 同 搶票 又或者突然又走出嚟選唔同大圍傾 就應該知咩事

唔通選立會咁大件事老共會唔出手咩
加大同紅字會令你講既野正確d?
利用逝去既手足黎增加自己嘅聲望點解唔係深仇大恨?
我覺得佢做得好正確喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞