[突發] 葉子祈發聲明解釋人血饅頭論

274 回覆
61 Like 154 Dislike
一家人最緊要齊齊整整
黑警死全家啊
碑文、立碑呢d工程
應該係區議會用政府錢招標俾人做
如果碑文自己寫
立碑係黃公司做既
我覺得值得架
唔覺得葉子祈做錯
沒有一個是無辜的,其實佢地咁多人大可以幫葉嘉榮還左果20萬,繼續選
因為何梓聰所有嘢都好過佢,點解當區嘅選民會選一個落咗區幾個月既人都唔揀一個陳展浚落區咁耐既人係有原因
如果佢自己肯收皮,民主派就多一個位,所以佢絕對係𠝹票
喂黎左啦展浚???等左你好耐啦
雖然葉子祈啲人血饅頭on9 但將民關真心好仆街
將軍澳民生關注組從來唔係同路人!

其實將民關係咪港共暗黑兵法
https://lih.kg/1910397

琴晚成班被帶風向嘅政治初哥即刻潛哂水
將民組最出名就係拎光環、食人血饅頭,啲事例喺反送中運動前已經廣為將軍澳街坊所知 lol
將民組9月唔派人出嚟選立會嘅話,我切柒都得
值得一提,陳展俊係無民主動力推薦
唔明點解聰仔唔拎埋個認證
未訓啊浚仔
好肉酸啊 個戇鳩仔『Peter攞料』仲喺度死撐
唔知係咪陳展浚定柯耀林本人嚟架呢
呢個講法同警察入邊有好人,同共產黨有開明派無分別
王卓雅葉嘉榮呢堆人響運動既付出點都大過痾耀林佢地做過既閪野喎
連登仔受唔到意見咪幾句野就上晒頭

手足做得唔好都照包庇
只係識在網絡世界發惡
又係你呀peter
吖唔係,叫返你陣展浚先啱
我都想問呢兩句logic係邊
擺明係因為覺得港共謀殺義士, 先要特登透過命名公園黎令人永遠都記住件事啦
港共最想你地忘記左兩位手足既名囉
上次想騎劫將軍澳區個遊行 衣加搞完場大龍鳳出泥再係咁搵班網軍洗版 其中一個咪阿Peter囉 講嚟講去都係個幾句
然後今日就話考慮出選新東加超級啦喎 仆街紋身組 搏咩呀
低調處理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞