有咩黃嘅攝影YouTuber可以睇

434 回覆
112 Like 12 Dislike
SP擺片上去唔志在廣告,志在marketing,伍蛇就應該两樣都想要
伍sir都無能力做到人地咁啦
SP拍啲片係有誠意
蛋糕星球有囡
都唔明 蛋糕星球張張都執到藍藍青青 反而咁多人訂閱
講真之前有brian果陣有十分鐘都講支鏡有幾多組鏡片 聽佢讀資料不如我自己睇
SP係專業D 不過膠攝以玩味評機鏡 兩邊都高汁
Agger
而家膠攝係用用家角度出發又唔同哂
幾鍾意而家既膠攝
講既野幾特別
之前3d果幾集正到
karhoo以前影個set marvel街市斬豬肉相好正
蛋糕星球 比d港女毒撚睇
剛剛search左黎睇,d打燈同場景都好正
佢扮算命佬真係好鬼似
情sir 已經有個人channel啦
舊channel叫咩名?我幾鍾意情sir做model
啲片越出越多廣告,但冇乜內容,已經唔想睇
啲相執成點我就冇資格講啦。
我反而覺得,佢個channel定位幾好,受眾廣。適合有玩攝影,同冇玩攝影嘅人睇。
香港玩攝影又上開 YouTube 嘅人未必算多。其他攝影 channel 太 hardcore,好多都係10-30k subscribers。
我成日覺得,如果其他攝影 channel 都試下走多啲依條路線,會做得大好多,可以俾佢地有更加多嘅動力搞落去,我地又有更多嘅好片睇。
同埋d野真係好簡單 簡單到其他youtuber都唔會提既野 啱好多輕度影相既人
Yes
例如講下點構圖,點叫model 企,點用手機影。
所以冇玩相機嘅人都啱睇。
好似膠攝依排咁,出多咗外景,主持人多咗互動,試鏡頭又有女。最緊要係又膠咗, 好睇咗。
膠攝都出咗片抽水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞