有咩黃嘅攝影YouTuber可以睇

434 回覆
112 Like 12 Dislike
暴力violencee生活誌
睇佢個個人fb la
膠攝:伍蛇誤會左人 2個都冇錯 打和
Comment先正
另一個阿黎都好鬼長氣
明明好簡單直接嘅嘢可以係咁重覆講咗半粒鐘
硬係覺得個名好鬼「銀」耳
KarHoo 講得好直接
要啦,面係人比,吹水佬吹咁耐,仲要以為有寶,廣告成條間尺咁
伍蛇要用罵戰形式去講佢自己既見解,個出發點都已經唔友善,十足老屎忽口氣.......
香港攝影既channel已經唔多,近排又黃標問題,都仲唔團結下要玩樹敵,我就唔會睇佢吹水喇
已經無條條追佢啲片好耐
成段齋up, 好難睇落去

Btw 講返base iso 單嘢,膠攝有冇會錯SP 意?
SP 都有用影相黎做實驗,並非係佢地口中所講:「SP係講想拍片。」
Auman?
以後叫佢間尺佬都幾過癮
老seafood,再加上話人信徒護航,明明自己係搞會員制個個,對家拍啲片高質,比人黃標都wfc,自己拍啲上網都有的資料片吹大半個鐘做間尺佬,個人黃係好事,但係上面個種雙重標準,有比較下就會顯得你個人唔大體。呢件事之前两邊都有sub,sp個邊其實字裏行間都會feel到唔順伍蛇個種處事,但最多咪一两句,明就明,唔明就唔明
伍蛇D片好撚廢佢係攝影界好出名架咩?

人哋都冇喺Tvb做同支持五大訴求
好黃啦喎
諗返之前叫肥佬同膠攝合照,擺晒前輩款
都叫做老屎忽,係樹仁教新聞攝影,算好早期出下攝影書個批老屎忽
膠攝佢地都未必想同佢合照

SP新片都有暗示"齋講spec又無乜好講",要明既就明
舊年 洪永城同黃翠如去澳洲都係佢拍 唔通tvb積咁耐
經常見到lok
仲要拍條片講肥佬走嘅內幕,會員先睇得
攞人地channel嘅是非嚟搵錢,真係恃老賣老
有冇人係佢會員?
可以講兩句黎聽下
唔係話肥佬唔好,但係肥佬走咗之後膠攝好似認真咗好多。搵到新方向,D片趣味性多咗好多。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞