[PS4]人中之龍7 光與闇的去向 集中討論 (5)

788 回覆
2 Like 4 Dislike
今集最可惜應該係無得溝善熙
打到真鳥冴島卡關
冴島一開技秒
估唔到去到(5)
今集故仔麻麻 支線愈來愈老正
一馬傳位比春日 同 GG俠比左EDITH燈膽人個FEEL撚樣 一頭黑人問號
選角又怪 街友 陪酒妹 文員 唔期望好抽到咁 打到真島一馬仆哂街 成個角色武力系統崩潰哂
而且轉左回合制 刷LV同屈藥變左必須 (唔通回合制GAME 有藥唔用咩 升LV升到唔洗用藥個遊戲感重差)
用時間換取爆機 死都冇死過一次 攻略就係做生意 攞極屈錢買藥 之後就屈鬥技場屈LV屈裝 打咩都係由頭極到尾 只係得 2打手1奶1道具 同 3打手1奶嘅分別
其實真係幾令人失望嘅一隻GAME
唔好講到以前冇得屈裝屈水屈能力值咁
有冇CHING放人中7中文版
聽日可以交收,屯門/荃灣都OK
都有 但有可以挑戰唔回血轉屈虎落依個option囉
正常順住打都夠Lv過關啦,洗鬼刷Lv咩
你咁講今集你都可以挑戰唔用極武唔食水
虎落咪又係屈
你之前玩其它人中係咪唔學技,唔升血升氣,齋用拳打贏?
想挑戰自己
玩 0-6嘅人中應該唔學墊步
屌 寫明係屈虎落 都話我講冇屈
有咩好拗
回合制game一隻手指都爆到機
咪講左屈lv重衰
爆機後個塔要刷少少
咁你唔刷lv咪得
虎落咪又係一隻手指都出到
我玩PS4 game 忙極都係用六隻手指操控個手掣
定係巴打勁到要用埋腳趾玩?
好聲好氣唔得
睇又唔睇清楚人講乜
又衝出黎做搶口狗
回合制game嘅限制就係咁
你贏只係因為你數值比人高
回合制game係單睇數值高低依個概念好難明?
數值高過人都輸嗰啲就叫Cheat啦
啲所謂技術game咪又係因為Boss 數值高過你所以咁難打
試下玩Soul like倒轉,boss打你R痕,你打佢一刀死
嬲咩鳩
邊到有唔好聲好氣呀
粗口又冇 人身攻擊又冇
同你討論又話人串你呀?
識用腦研究下開技既真係需要刷lv咩
你咁講以前玩法咪又係識閃就得
你嬴只係因為你識閃
咩玩法都係有限制嫁啦
唔難明,但你講出黎去覺得回合制遊戲令人失望就有啲on9囉
動作game你覺得難玩都係因為你低數值打boss高數值咋
咁鐘意設限你都可以試下全程唔著裝唔升武器,齋用攻擊爆機ga喎
Flappy bird 係咪技術game
啲柱嘅數值同隻雀嘅數值點比高低?
係佢心目中最好就係好似開god gundum咁
成個人跳入隻game道打
咁就最有技術最冇限制啦
講左劇情同角色設定有問題又睇唔到?
選擇性失明之極
劇情呢啲口味野就無謂拗
但人中嘅所謂武力設定不嬲都唔洗太認真ga la
一馬可以一打幾十,中槍又打唔死
反而依家群毆打贏我覺得仲現實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞