[PS4]人中之龍7 光與闇的去向 集中討論 (5)

788 回覆
2 Like 4 Dislike
第四第五章開始清唔到場 難波比boss普通攻擊一下打死
敵人高攻咗開始要用腦玩 適當嘅時候要防禦
相比起一周目我覺得好玩左
酒巴個大波妹同埋勞工處條女都靚呀
七毫子d衫

都係爆機後先用得?
外觀應該係轉職個位都得轉
Windows Cortana 留名系統啟動,
請勿負評干擾運作。
影完春日會講野就會count
另外可以去任務果到睇x/10
打真島大河自己得lv45慘被sm
苦戰後打得低真島,之後個冴島硬到仆街,用極打落去都係扣百幾

唔通真係要到控股玩得第1名用衛星或者去鬥技場屈lv
唔係太明點解會玩到執靠第一間鋪儲到錢就買下一間大鋪 跟住塞返適合既人入去 升級哂間野 搵錢 再買下一間大鋪 贏股東咁loop
第一名之後再有新既物業買
不過大多數都係景點
都係風化行業先賺得多
dls又要刷多次獎盃
之前on9唔識玩,不過而家識玩了
其實玩法勁似風化島,不過改左個殼
屌 打完真島堆分身通常都會down左個,電腦仲成日追住奶媽沙榮子黎打,奶媽400hp都冇,手殘檔唔切2野就死得一死就冇左個人回血
屈藥千辛萬苦先打哂堆分身再打到冴島出手,然後真島同冴島出招轉轉轉,春日又冇左2/3血,又屈藥格硬打低左真島
打低左真島到冴島儲氣加攻擊力同延長效果、冴島打我2次我先打到佢一次,每次比冴島打都冇左1/3-1/2血,打到呢度死淨2個,仲要無哂藥,真係唔識點打
唔通真係要去鬥技場儲到lv60先去屈lv打
玩控股賺錢再去升級製造所整武器防具再打
我隻個時係勇者,足立防暴狗,女王沙榮子同on9會計妹
控股入左頭20位升得好慢

我係春日勇者 足立陪暴狗 沙榮子偶像奶媽 韓俊基/關楚耀輪流出極(要等一回合個招)

沙榮子做偶像回血定大姐頭打埋一份好
其實食藥食便當回血都得嫁,唔一定要用技回既
女王對風化島有resist
我用女王沙榮子都係回復用,食藥同出技兩樣都有
一開波升晒lv梗係蝕
勞工處條女都叫靚
但game最正係紗榮子,佢個妹,善
浪漫工房同酒吧大波妹都ok
其他不了
浪漫工房真人靚撚到仆街
沙榮子一出技就回哂所有人Hp, 之後其他人就唔使用自己回合食藥同逐個回完後就比人打又扣返

我自己係咁諗

而家打鬥技場升lv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞