[PS4]人中之龍7 光與闇的去向 集中討論 (5)

788 回覆
2 Like 4 Dislike
過主線都揾到用上面方法
小心夾車要學啲撞車黨突然衝出去,唔難
要打飛啲敵人俾車撞喎 好難
有冇巴打玩過呢個side quest

Yakuza: Like A Dragon – A Fading Star (Substory/Side Quest) Guide (Il Yu-Jin - Poundmates)
1,518 views
Nov 20, 2020

https://www.youtube.com/watch?v=5sr4IuDg1Jo
講開一馬劇情
勁撚悶
人中 7 第 9 章打難波同嗰條射槍佬點過?已經每人 Lv 26,同 boss 差唔多 lv, 都比佢一槍辣低
突然見到三年前嘅po有人quote嚇親....
你咁樣問我都唔記得要點打
跟手摷返之前直播playback
應該係講緊下面呢段戰鬥?

https://www.youtube.com/live/sGJJxzKGkOM?feature=share&t=5263
有人 quote 3 年前嘅留言,係咪好刺激?
係,難打到 PK,再研究下先
啱啱我自己睇返條片
都係23,24 Lv 打贏
加油,回合制除咗講策略仲要運氣嘅
我 25, 26 lv 每次都係秒輸,唔知係咪 PC 版 嘅關係,難度 set 死左係 normal, 惟有再試下先
第一次玩人中系列
第3章去到橫濱周圍走,原來衝出馬路會俾車撞倒再扣我好多血,第一次以為咁就game over
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞