[PS4]人中之龍7 光與闇的去向 集中討論 (5)

788 回覆
2 Like 4 Dislike
我而家連馬淵都唔夠打 應該點好
我而家10名內啦 係咪換咩樓都無所謂?每棟樓搵一個人睇住就ok?
都玩到十名內啦,唔洗再問掛
Okok thx
啱啱開始玩 點解街上面啲毒撚都要比人打
毒撚有咩錯
可以坐的士返
唔係,係街D的士都有得返去橫濱
去最近火車站個選項就係
打到第12章仲係唔識玩一番製果
所有人狀態都max, 用初頭2個亞婆+隻雞看舖,每次開舖都蝕之後跌排名,而家跌到落黑心企業股東大會用花山,靚仔同隻雞
可能未到尾章,而家楂住百零萬都好夠用,係諗緊好唔好比錢個妹妹定掃除機械人個博士

沙榮子好正,但打人真係唔夠大力(仲未轉到發牌員),只有做偶像係後面掉道具比人同回Hp

輸出靠春日勇者,韓俊基殺手同足立轉防暴狗用電捧叉鳩人,關楚耀冇乜理佢. 請問咁打法去到後面打真島同桐生係咪會被秒(12章自己人lv約32-33)
武器升爆未?
升晒加屈藥應該過到
未,冇特別升lv同改武器
係咪一開始碌棒球棍最勁?
唔升武器打真島會好有挑戰性
我係升左少少春日碌棒同韓俊基個手環
其他武器冇升過
聽日係咪dlc 但佢仲未講價錢係港服冇
日服7日元,台服3台幣,港服無公怖,唔知係咪要原價
我做完支線解咗唔同外援, 之後不停Call外援屈死桐生
有冇人知韓俊基要幾lv先有開槍掃射個招技
點解會蝕
你升晒30lv?
岩岩更新左獎杯
但仲未見PS store有新DLC
係咪唔想平比人唔出住
其實一番製菓真係咁難玩咩
先慢慢滿足一番製菓個營運需求就知大約點玩
係股東大會一開頭有D唔知點玩

掃除機械人完哂個任可以係一番製菓請個機械人(SR)
係橫濱碼頭公園有馬戲團動物表演,打三次可以請隻猩猩(SR)

主線方面,打真島個場我覺得好Q難(我40lv左右)
如果唔係有衛星全體攻擊,真係唔知點打好
桐生試左幾場,發現佢成日追住我隻防暴狗足立黎打桐生比較易睇,足立無JG都頂到3次普攻,擋到既話4次
反而係春日要小心桐生其中一個MODE會反擊,如果反擊完下個係桐生既話可能比佢combo死
反擊->普攻(訓地)->追打
咁樣好易出事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞