[PS4]人中之龍7 光與闇的去向 集中討論 (5)

788 回覆
2 Like 4 Dislike
你要揀啲消費低說服力高嘅員工
即係隻雞
員工有紅綠藍三色你當玩pokemon互剋
藍 紅 綠 各一個
放心,跳糟同炒魷既人都可以請返
營業多幾次就會出返黎
你有冇升下D人同鋪
人物既上限30lv,要比錢升上限
一番制菓既婆婆,升滿之後就可以一個睇住間舊鋪
人物每營業完1∼2次就比錢佢升返個狀態
股東大會就三色互剋
極最好留返2lv先用,因為可以回氣
係,不過N class除左婆婆同雞,其他都唔洗點升,過渡用住就可以
員工你E加都係比錢升lv啦,營業升既太慢啦
買物業要留意返物業本身可以升級既次數同物業隊員位置既能力位
人中之龍3-5 $360 box set 其實係咪抵買?
升下lv 搞下裝備買定MP藥再打過
股東大會咁組已經可以打到爆
花山個位可以搵其他低發言既紅色代替
每次都係其他人剋屬性再用宮國追擊
睇返股東既屬性用相剋既人追擊會加攻
終於爆機
經營公司足足玩左成日
由完全唔識 唔睇攻略
慢慢摸索玩到第一 幾有趣
桐生同真島出黎果下 加埋bgm
起哂雞皮 好多回憶
見有人問經營公司點玩
我引返之前寫既小小心得先
會同其他人玩法有少少唔同
7羊

美版一番
不過有陣時好仆街 有d店鋪比錢擴充某能力好撚弱例如產品咁,但2個助手都係幫知名度或服務(通常靠擴充都夠做)搞到要搵個產品單一勁 保至尊 記得電腦男屈產品 男公關屈知名 做阿頭 sr級做助手
有d閪鋪明知要店長照晒某一/兩項數值
但偏偏那項數值的強化格數又零舍少
呢d根本唔應該買
師兄!我跟你方法玩到差唔多50名啦,50名內有咩技巧上第一?買邊間不動產?啲人點排?🙏🙏
買維護費低啲嘅樓先
請啲同棟樓能力相近嘅
強化到藍色
擺一條友就得
賺到錢換樓

打後都係咁玩
股東覺得唔夠抽就升下花山
咁錄取新人個到請邊啲?新樓搵邊個睇好?
冇所謂,勁少就得
唔夠就強化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞