[有般奴 Who needs Pogba] 曼聯終極FF 熱烈祝賀黑警中肺炎 暨吹水區 [802]

1001 回覆
16 Like 93 Dislike
LASK
奧地利隊,應該冇問題啩
有排,樓主最高紀錄差唔多400負皮,仲諗緊連登邊得嚟咁多曼迷

[大聲講依家邊個係榜首!🔴🔴🔴] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[152]
https://lihkg.com/thread/358452/page/1
如果因為武肺
利記拎唔到英超
利迷會唔會暴動
佢着35號係咪最正常嘅時候
垃圾黎
Tottenham forward Son, 27, travelled to Seoul for surgery on a fractured arm earlier this month.

Tottenham say he will follow government advice and stay indoors as a precaution upon his return.
抵死啦 猁狗淨係識迫害香港
出Lin
佢大賽好似成日入波 (只限温皮萊)
當年雨革之後去 係寫住我要真普選
2018世盃
英軍唯一一球生波加世界波
Daily Telegraph 報導指,假若英超亦受受武漢肺炎影響,英超將舉行緊急會議決定是否取消球季餘下賽事。報導亦指,即使利物浦領先 22 分,假如球季受影響,亦不能保證能獲頒冠軍。

英格蘭頂級聯賽曾於 1939-40 因世界大戰腰斬,該屆未有頒發冠軍。

此外,因武漢肺炎影響,今周瑞士聯賽已全部暫停。

原文:https://www.telegraph.co.uk/football/2020/02/28/no-guarantee-liverpool-would-crowned-premier-league-champions/
laporte傷3個星期 未必對到猁
猁狗d運真係痴撚線
有賭歐霸就會知呢隊野幾勁
華一招好耐都冇人ban爆你膝頭了
到時踢得成再算啦
法國呢到啲人迷馬都真係迷到盲撚左
個個淨係話入左九球就大撚哂咁

佢無左幾年前果種盪右上下角 多撚左鳩 ban 出界
打正前 反而成日逗後爭波踢 成日禁區無人搶點執 second 或者 hold 波 禁區頂就成班 on99 咁企係到
咁多年都獨食都廢撚事再講 背身唔夠大隻 成日比人bump 跌

唔係話 halo 打一場好波就話要換撚走馬
但好明顯 halo 有齊正中鋒要有既硬件
無可否認馬打前鋒係廢 只係未至於要賣
佢仲要係u21唔係成日有得踢冇啦啦上到一隊
不過6月又歐國盃..其實有咩可能會頒唔到
你唔講 我都唔覺依家呢個Po有成70幾個負皮
如果因為肺炎又拎唔到冠, 痢應該會暴動
應該係話點解因爲縮短賽程而拎唔到!因為唔足38場?
Telegraph電訊報報導:如果英超由於新冠肺炎疫情被縮短賽程,利物浦有可能無法被授予英超冠軍銜頭,也不保證墊底三支球隊不會降班,因為英格蘭足總並沒有處理這種情況的單行條例。

病毒的快速傳播,可能促使英國政府取消至少兩個月的所有體育活動,這會使有些英超比賽無法進行。

如果係真 猁都幾慘 雖然係宿敵 但呢2季佢哋又真係踢得唔錯
不過6月又歐國盃..其實有咩可能會頒唔到
如果因為肺炎又拎唔到冠, 痢應該會暴動
應該係話點解因爲縮短賽程而拎唔到?因為唔足38場?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞