[有般奴 Who needs Pogba] 曼聯終極FF 熱烈祝賀黑警中肺炎 暨吹水區 [802]

1001 回覆
16 Like 93 Dislike
所以bruno 會夾到mata
兩個都係傳得, 又肯走位
唔會做球霸

佢兩個真係今季最順組合
希望垃圾LIN 唔好再走入中間同禁區頂塞車
不過其實佢最好都係消失啦
冇錯,跟得肥閪經理人,幾好波都同我lan
長老漲左咁多既
擇低topic等binc
但佢d長傳仲好好丁
Bruno Fernandes’ game by numbers vs. Club Brugge:
25 final third passes
5 ball recoveries
4 shots (3 on target)
3 chances created
2/3 tackles won
1 goal

Scott McTominay’s first half by numbers vs. Club Brugge: ‬
98% pass accuracy ‬
‪21/22 final third passes (most) ‬
‪5 ball recoveries ‬
‪2 interceptions ‬
‪2 shots ‬
‪1 goal .

Shaw 呢排咁積極
最主要係有人發揮到馬達既作用, 之前普巴傷又冇般奴, 你換馬達出黎都係把鳩, 佢得個跑字, 你批撚屌就係禁區邊妹。

成批踢返順, 廢lin 都升級啦
有競爭先肯出力
halo ig煩過D港女
呢球mata 傳波高汁到
一腳彈
個widescreen 畫面都未見到green, mata 就見到仲要傳到
原來馬仔訓練個時傷咗
個Topic使唔使咁搶口
但shaw 呢下根本唔應該走咁中間
5 vs 3, 佔中有d 托柒

拉返邊準備執後柱好過la
平時mata 走位無人比, mata交波又無人走位
有bruno真係唔同哂
真心pogba都唔係呢類
望落好似輕鬆彈, 其實好高難度
Former Manchester United striker Giuseppe Rossi has signed for Real Salt Lake ahead of the new MLS season, and said he was grateful for the club's kindness towards him after so long out of the game.
halo 回比mata 果下一秒時間果左
mata 望到green再決定傳再準確比到, 就係一秒時間
樓主負皮王
變哂..........
佢同Bruno一樣,未拎到個波已經諗定點傳
我剛才講果段疾走就係呢一段
見到佢克服左心理陰影真係好替佢高興
E家普巴好被動
佢又想踢歐國盃,但又無場出
曼聯又唔一定要出佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞