[有般奴 Who needs Pogba] 曼聯終極FF 熱烈祝賀黑警中肺炎 暨吹水區 [802]

1001 回覆
16 Like 93 Dislike
是咪可以投條撚樣出黎
睇下有得訂未先
睇Facebook page
原來李城今場有ndidi都輸
重注sancho算啦
玩英撚連線 chiesa無意粉fd係到 一陣又孤獨
文西哥
邊有咁多 最叻仔個季係費倫入14球
之後都唔過雙位 唔係使乜賣佢去卡里亞利
唔係廢嘅 但一定唔算勁
小基艾沙多功能啲
意大利佬 右路嘅話 可以考慮下莎索羅隊長貝拉迪
一定平啲 同更靚仔
後備入替,都要搵狀態
而家買人都要包含靚仔元素
相信有細哨2.0 曼迷都睇唔上眼
貝拉迪左腳仔黎, 仲要單蹄得幾緊要, 都係玩內切翼既話未必岩曼聯加陣需要人拉邊
james+awb 右邊 = 癱瘓右路
你好靚仔咩?
呢樣啱
但我地本身左路都係打錯腳翼
睇袋睇到開公司
無lu
只限會員..另外brick light都暫停左訂..留比官方球迷會啲會員
大家都覺得加燈靚d 咩?
我有d 保留,
都未計其實原來係要插power bank.
唔知有無位收埋
買咗返嚟再諗
我好樣過lin Fred WanB 馬仔 福 點會屌我
曼聯在後費格遜年代表現一落千丈,自小便是魔迷的新兵恩哈路坦言非常生氣。
恩哈路(Odion Ighalo)在1月令人意外從上海申花外借曼聯,而且於周中歐霸盃對布魯日開齋。他認為在傳奇領隊費格遜在2013年退役後,看紅魔比賽有時很難受:「因為愛隊一直落敗,作為魔迷你會很生氣。」 「現在我身在球會,有必要交出最佳表現,肯定我們可以勝出。當然會有一些比賽很難踢,因為英超及歐洲不少球會都花錢增兵,但我信任這支球隊,我們有年輕球員,相信會有美好的將來。」恩哈路續說。 由於加盟前於中國已經有1個月沒有比賽,這名30歲尼日利亞國腳射手承認現時不在100%狀態:「這個聯賽更快更強,你要有更強的體格。我每天都在進步。我只是球隊的一部份,我們會一起努力。」

哈囉
真曼
佢真係唔會同你揸流攤
佢就係Sob要個種肯為曼付出100%既球員
smalling 咁靚仔但比我曼逼害
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞