[有般奴 Who needs Pogba] 曼聯終極FF 熱烈祝賀黑警中肺炎 暨吹水區 [802]

1001 回覆
16 Like 93 Dislike
唔算攻守平衡
防守膠膠地
但打士氣波同啲球員係癲狗型 十上十落
所以佢地主場好撚痴線

我都係呢兩日先入番黎
歐霸都驚 咪玩啦
Pep Guardiola has confirmed that Aymeric Laporte will miss the Manchester derby on March 8th due to a hamstring injury #mulive

6-0
如果Bruno ighalo 馬
可以左邊打到三角就好
馬走位
/
/ |
馬 Hello |
\1. / \3. |
\ /2. \ |4.
般 - - 般走位

有冇人睇得明
自膠 排錯版
Telegraph電訊報報導:如果英超由於新冠肺炎疫情被縮短賽程,利物浦有可能無法被授予英超冠軍銜頭,也不保證墊底三支球隊不會降班,因為英格蘭足總並沒有處理這種情況的單行條例。

病毒的快速傳播,可能促使英國政府取消至少兩個月的所有體育活動,這會使有些英超比賽無法進行。

如果係真 猁都幾慘 雖然係宿敵 但呢2季佢哋又真係踢得唔錯
自隊
L’Equipe in France say that the Frenchman is getting close to a return and will return to full training next week.

The outlet also say that he is targeting a return against Manchester City next weekend but that the game against Tottenham a week later is more realistic.
次次出都交足貨
乜撚野叫冇心踢
好爽又冇英超
Otamendi
師兄咩暗號?
會唔會邪到咁
唔撚係咁好笑下嘛
其實想形容馬彈入中間俾般
然後向前跑
哈路拉出黎k角位同般打一個one two
然後般塞個直線俾馬
同時哈路攝返入禁區
唔會啦
掂啦 啲阿根庭中堅全部傻仔黎
唔好笑,Otamendi對皇馬果陣已經出緊
要飲檸檬茶慶祝下
無laporte
鏝條後防膠到仆街
3分有機
一個哈佬收佢皮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞