[有般奴 Who needs Pogba] 曼聯終極FF 熱烈祝賀黑警中肺炎 暨吹水區 [802]

1001 回覆
16 Like 93 Dislike
車 輸 曼聯 贏就最好

打倒愛字頭
AMR要出馬達,幫手拉空對手,減輕般奴壓力
兩個都死推,你想有咩火花?
妹真係仲會落場的話,中場會人滿,會唔會犧牲左牙fred無得出
賽程咁密驚乜
馬仔又話星期5 scan個傷
冇晒消息既
5 scan 咪無消息
其實如果布魯日首回合入波個dennis前日有份踢

上半場麥龜跣低個球係咪應該輸左
James最後一傳/傳中係唔錯,但係最後一傳之前果啲走位配合佢麻麻地。加埋打右邊佢唔識內切,又冇理由雲比內切,所以2個進攻果陣啲活動範圍重疊哂
Martial
Bruno
Fred Pogba
Mctominay
William Shaw Mcguire Lindelof Wan-Bissaka
De gea
想走咪賣
唔走又肯正正常常踢
why not? world class wor
同埋摩佬走左之後佢落場都冇玩野重打得幾好,留得住既話點都好過放走
普巴睇心情踢波
有福,之後仲有個綠木,做咩要買kane?
作呢篇新聞果個係咪連登仔黎
BTW, Express既新聞當笑話睇下就算

曼聯正考慮出售英格蘭中場連加特及巴西中場彭利拿,以收購阿阿士東維拉隊長基利殊。英國媒體《 Express》 26日報導。

較早前,據報導曼聯對基利殊感興趣。只要願意支付4500萬歐元就能夠收購基利殊,基利殊今季在英超27輪踢左25場比賽,射入7球和6個助攻。賽季結束後,基利殊很可能成為球會在轉會市場的首要目標。

在這種情況下,曼聯似乎正在考慮出售連加特和彭利拿,以便為基利殊籌集資金。連加特本賽季在英超中出戰27場比賽,彭利拿出場23場比賽,打進1球。但是,蘇斯克查對兩位球員的表現並不滿意。連加特在17日對車路空比賽中和23日對屈福特的比賽中連後備名單都冇。

在與屈福特的比賽之前,蘇斯克查評論道:“我已經選出18名有資格站在球場上的球員。” 目前,連加特和 彭利拿沒有進入陣容,但是如果蘇斯克查對他們的表現仍然不滿意,他們很有可能在賽季結束後離開。
李城嫌悶得滯落嚟爭前四
朗隊好似年紀大之後分邊仲勁咗
https://youtu.be/tAVIVSxtrbE
如果賣走呢兩件,sob真正係功德無量
板凳唔夠 場場都個啲人踢咁濟
一唔出 nididi tielement個啲就唔夠踢
依家都係free 走架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞