[有般奴 Who needs Pogba] 曼聯終極FF 熱烈祝賀黑警中肺炎 暨吹水區 [802]

1001 回覆
16 Like 93 Dislike
羊自己想走
咁叫辣殺好似好聽啲
聽日咁撚多波睇
仲係果D 又慢又高又冇西既轉邊
曼聯即將客戰愛華頓,賽前曼聯教練蘇斯克查(Solskjaer)談到上季客戰愛華頓0-4慘敗的比賽。

蘇帥稱:「那天就是我的最低谷,或許我早有感覺,但在那天,有一、兩名球員失去了他們最後的機會,但我又必須等到夏窗開啟(才能清洗他們)。

邊兩個?
有閪用咩, 大部分比賽出佢差唔多打少個咁,雲鳩耳比人炒好大原因都係因為佢買重朗尼,結果個季廢撚到

之後佢去踢愛華頓都打唔起啦,典型英狗發展路線
清咗嗰2件咪盧屎
lkk ? small ?
可能係lkk同p4?
重談上季大敗拖肥一役!蘇帥:有球員不戰而降
其實都係

見佢又出左ig
潮成咁
唔去美國發展浪費左佢
好掛住福

又可以估下 盧就肯定
嗰陣收佢皮出p咪一撚樣
人哋係逐隻字母讀

L.A.S.K. 係簡稱嚟
半場就換走Fred Jones
https://youtu.be/N80jTRvZbhw
呢件真係幾痴線
後備用左邊幾個?
Solskjær's personal scout, Simon Wells, was in attendance for Fiorentina's 1-1 draw with AC Milan last weekend to watch Federico Chiesa #mulive [mail]
Matic: "He is a much better manager than one year ago in my opinion because now he knows all the players, he knows exactly what he needs to do before the games, so I think for his job the experience is very important."
買唔到sancho買chiesa都ok嘅
俾d時間So9
我相信佢會變返個人
P,羊,麥湯
Linz=連茨未得
呢啲名將之後好似伏伏地,早兩年施蒙尼個仔都吹到好勁,加陣冇影
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞