一堆惡法排緊隊上立法會,連登仔:攬炒,唔好選。辱警罪 禁蒙面 國歌法 23條 網絡23 網絡實名 禁罷工 拆關口 改議規

754 回覆
560 Like 29 Dislike
9月參選人立刻發動及宣傳政綱,削減驚方預算,慳返果D錢派比市民
https://lih.kg/fdtdPS
Push
現階段, 議會內與外一齊抗爭係必需.
由始至終都係冇答過,扮乜答咗毫無邏輯直跳結論當答咗因為要取消功能組別所以要放棄功能組別?我問你how你答我why仲要中間係冇推論放棄功能組別變相直選?完全無人知你噏乜鳩爭取完功能組別就唔需要取消功能組別?本未倒置爭取功能組點點去拉攏商界?成場運動好似冇行動係要拉攏現時紅色商界你答咗先啦,比奶共派全取功能組別有咩用啊?
師兄,三分二區選前連登仔都話區議會冇權力選嚟冇柒用,冇柒用對家又會爭崩頭?
算啦,我唔對立喇,咁啦,我而家好撚支持爭取功能組別,咁想問下,大家應該點樣拉攏商界,我真係唔識啊,教下我啦。因為你到頭嚟都無答過我任何問題,爭取功能組別議席對廢除功能組別有乜幫助?,快撚啲答我啦,我唔識答你喇,好應該去爭取,快啲答我點贏先。唔好話我知,你都只係得把口,話支持就支持啊,口講無撚柒成本嫁。你都係答我爭取功能組別議席對廢除功能組別有乜幫助先啦。我好期待你嘅回應啊。唔好屌我喇,我知錯喇,因為真係好有需要去爭取。千祈唔好放棄功能組別啊,不過大家都想取消功能組別,雖然你都係九唔搭八,不過我都想知點贏到親奶共派嘅商界嗰23鐵席。唔好話我知爭取到多1席就開心叫爭取到啊,到時咩23條通過晒就後悔啦。
啱啊,區選贏咗3個月,除咗開區議會撚隻鄧狗,仲有咩實際嘢出到嚟?好似有人話自己個區選完,就沒然後了。話你知啦,區選真係無撚用,我哋選出嚟只係話俾人聽,我哋先係大多數,你唔撚柒係天真到,區選有用啊?咁我反問你啦,區選有咩用啊?實際作用啊。
推 乜方法都要試
俾野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞