[PS4] Gundam Battle Operation 2 [67] 捱唔到星期四 1001又唔開post

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
無玩 咩end?
聽咗陣 feel到你打曬J
PSP 玩過零式仲有7cc 同埋IOS 玩過3同4 only
如果係FF7 fans
就算出隻垃圾
比佢地見到堆高清角色已經夠J出血啦

Not me, 係另一個partner
我自己麻麻地FF
眼鏡仔殺咗艾汀全員生存
講起呢張圖
我又真係有隻手
眼鏡仔咁撚勁殺到艾汀?
作為MGS fans
隻MGSV閪成咁都仲係會覺得好好J
你個partner出曬水
一路打一路讚足全程
其實MGSV唔閪,直程係正
但比konami cut 到得返三份一
俾人腰斬作品黎講
姑且當佢個故仔埋到尾

但你玩完Death Stranding 仍然會覺得小島整遊戲確實有一手
This is the 閪 point
#FUCKONAMI 每日任務(1/1)
Yes, 本身講有五章
但FYK 心急收割賺錢
最後出得1.5章就算

諗起都真係嬲
Death Stranding 我覺得好撚癲
邊諗到做外賣仔都可以出到隻AAA
仲要game入面解釋埋比你聽點解你會肯甘心做外賣仔
而最痴線嘅係呢件咁悶嘅事你真係會on99咁坐定定幾粒鐘送完一單又一單
Konami真係食屎狗
其實佢唔好咁撚心急
先出第1章賺咗本體錢之後keep住出DLC劇情一樣大把人比錢
(原爆點玩得嗰少少都一樣大賣啦)
而家就直接殺咗隻雞攞咗最後一粒蛋
唔計埋尾刷白金嘅重覆性
順住劇情去玩真係唔會覺得送貨悶
佢好識得喺每一個差唔多嘅位置做獎勵性機制

開始上雪山嗰段真係好正
由開頭全部難行但都要頂落去
到之後可以整全地形骨架同埋起滑索
你真係好似有份建構個世界咁樣
所以我話佢痴線
可以將送貨呢件咁悶嘅事變到唔悶仲令人沉迷落去
反而起哂滑索可以快速移動之後就開始悶
所以之後拎Metal Gear 個名出垃圾Survive咪仆到直一直
本身遊戲系統唔錯,但佢想借MGS個名搵食
就一定唔會幫襯
以後佢出咩合集呀remake呀
只要唔係小島話返事我都唔撚會買
最開頭行山同遇BT 係最好玩
充滿絕望感同埋危機感

之後有金刀就開始潛行無雙
其實都好難小島話返事
但PS5 又出個legacy full pack嘅話
我好可能都會落疊
1蚊都唔好比佢賺啦

利申, ps4嗰隻legacy買唔到
PS3先有出legacy版喎
但我都無買到,因為有散裝碟
咁我記錯
總之就係出過一次legacy版買唔到
因為PS3我好遲先買, 應該係出legacy時仲未有機所以無買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞