[PS4] Gundam Battle Operation 2 [67] 捱唔到星期四 1001又唔開post

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
血parts 3星野黎
你要預埋開箱唔會開到
賣到top damage架
我只係覺得佢性價比唔高
我只係覺得佢性價比唔高
炮勇,G04,WD GM,Gunner

就咁數都起碼四部
WD GM 係咩?
White Dingo GM,浪漫炮喎
無玩得嘅550 cost機玩左90幾日呢隻game嘅買後感

boost睇唔到有機會裝住,所以無買
HP的話,其實用到嘅機唔多,主要拎黎插援機
不過多數只係插中距離有12up嘅援機
因為8pt拎左黎插耐格,2pts拎黎插射補,有剩pts先插HP

結果:其實我機庫都係得1 2部機插到
結論:其實我呢d無乜機嘅人應該留黎換機換武器實際d
I see. thanks
就咁諗落GP02, 自護呢D高cost射擊機都啱插.
除左多左碌矛之外
支槍仲有咩價值
插咗01都唔錯
不過我無呢d機
如果有再多幾格中距離parts嘅射擊機
我應該會插完儲砲>血 parts
佢新出呢堆part係for>=500 cost機
未有呢d高cost機既話真係無必要換 落左dp個堆页件夠晒做
啱呀,所以我都堅係後悔換左
換完之後有無打?無打可以就咁熄機
可以還原番
當下唔記得左有呢招
lv4啲件我覺得600cost以上先適合。
550而家lv3其實絕大部份夠用有突,我01 03甚至耐格摸頂再加血加boost都唔難。
lv4要slot太多,效果又唔係特別出眾,起碼去到下一兩個cost,有slot多又爆晒8格用先得著。
去到嗰時都分分鐘可以dp換,所以我無換。

話時話,用券換野同用dp買野,只要唔save就唔計數。
有興趣想知自己用唔用得著嘅,換左砌下先,覺得唔啱用close game再load就無事發生過。
其實我嘅心思擺咗去高渣改度
裝完之後兩炮OH>豆>兩炮OH>豆
如果DC速度理想的話其實好好用
除左裝備什麼都不是
私了啦
光格lv2+3 = lv4 只是差中一格
我記得好似係
新血part我就覺得好難裝
電拳都比佢反呀 想佢撞我又變左被下格 好陰濕
俾佢有槍有盾有劍都係一條廢產
有無人分享下黑警點油成防暴綠
上次油到勁柒
油咁靚做乜 狗嚟咋 又唔打得又唔睇得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞