[PS4] Gundam Battle Operation 2 [67] 捱唔到星期四 1001又唔開post

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
D 機貼多幾個奧干嘜頭抗衡佢
換完G奶淨係夠4選1
最後換住光束冷卻先
不過好似快15%都唔係好明顯咁
我睇オンドレヤス條片先知 黑警吉係武器火力+補正都輸俾250嘅老虎...
你老母俾個強連擊得唔得呀bandie...
新場打過一次就唔想再打

武鬥大會
黑警係咁上下 唔好抱有期望喇
點會換光束冷卻
血>boost>耐格>光束冷卻>其他
嗰日內戰 其實手感係幾好
除咗斬極都無人死之外
下格支機<3000
手感好係因為當汎機咁玩
但係輸出低又輸屬性
打得多大場, 轉個細場打下又另有一番風味.
琴晚我3場thanks 覺得幾好玩
唔知點解我覺得血食太多近距Slot
我又唔多用格機,Boost同耐格冇乜逼切性

光束冷卻對我來講好似有用D
援機其實都要耐格, 因為好多時係俾對方走過來斬你, 尤其是突機好多用格搵食.
我仲儲緊dp買耐彈3
新場唔好諗住下下開格,玩拉打黎射既應該好好多
仲未拎部京寶入去玩
係呀, 我格鬥能力低, 琴晚都係攞隻6號出來拉打, 場細但一堆障礙物, 俾隻突追都可以遊下花園, 線線下好快就同隊友會合.

不過霸點就真心危險.... 一開波, 對方話咁快就殺到來, 可能要等死左一次先至人仔出擊去霸點.
但光槍你控得好唔OH其實個冷卻係無用
無錯
正常用跟本唔會OH 除非真係要救隊友
實彈就話計彈數一定會用晒先要裝 光槍其實真係唔太必要
用啲一發OH嘅都有用嘅
e.g. 炮勇

又或者好似我用GM Custom 咁
裝哂散熱之後無腦射由得佢OH
因為等佢load 到唔會OH同裝完散熱解OH時間差唔太遠
雙面蟹
支照射爽到 掃死隊友最爽
一發個d有用既
但gm custom都真係無乜用 無腦射晒出去既話有時起上黎咪奶野
同埋佢食咁多中距 我裝新型骨加血好過
450出格可以低過玩射補嘅5號機
比個強連啦屌你老母...
抽唔中
btw 雙面蟹其實驚唔驚妖刀架?
lv3同lv2都夠用 lv4用咁多格得15%
性格比無咁高
無一隻援唔驚
G奶汎叫好少少有支散彈反抗下
用啲一發OH嘅都有用嘅
e.g. 炮勇

又或者好似我用GM Custom 咁
裝哂散熱之後無腦射由得佢OH
因為等佢load 到唔會OH同裝完散熱解OH時間差唔太遠
雙面蟹
支照射爽到 掃死隊友最爽
抽唔中
btw 雙面蟹其實驚唔驚妖刀架?
無一隻援唔驚
G奶援叫好少少有支散彈反抗下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞