[PS4] Gundam Battle Operation 2 [67] 捱唔到星期四 1001又唔開post

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
如果你講大魔就,筒n橫 step閃n下 step n下 建議去演習場練下連招先,記住要慣用兩種切換方式,快捷同單擊都要識用
連招350cost以下都冇咩特別,其他唔明再問
普通聯邦格可以N下>boost>N下
第二次N喺佢CD緊可以長按攻擊掣極速出手

如果要出哂3hit就一定係N橫下/N橫N
橫格出手低攻不作考慮
除非唔啱位焗住要用橫格

另外今集大部分機連擊衰減好大
所以打哂3hit 效果唔係比N下高 (詳細可以睇wiki)
仲要增加咗出手時間
除非真係好安全否則N下N下就算數
箱中機先叫歐
食屎副a/c場場贏
正a/c成個鐘都贏唔一場,報人白癡新場剩係識衝去死
想解日任都咁難

有強勁嘅隊友support, 估唔到呢部野係5人場可以打到12萬dam, 相反對面部妖刀比人針到喊出黎

好明白對面部百式既感受,比人圍+克屬真係10幾秒就一部
應唔應該而家10抽定係留返有step up 先
今日用03比隊友西米露tk到重跪
當場死撚咗
.step up
除非你好鐘意部機
掛住玩2B唔記得上水(psn2百唔洗包DLC好抵)
北基出咗未
出咗啦 大亂鬥map

點解部哥邦迪b唔係lv 1架
不過支機飛完上飛機隔離高台 好難打
加埋斜路啦笨大
遲早改 有啲位好難打屈機咁
據點個高位又係 成條路無掩護
尋晚用陸高wr打簡易上左飛機高台
跪射左大半場,無彈就唔旭回血,上左去之後就無死過
依家每個月第一個禮拜四會多左多特別Step up
十抽就會必出三星MS (之前要抽到Step up 3 先必出三星)
禮拜四有gbo day step up, 除非好愛無力沙,否則應該等。
屌 旺角2惡到 同妖刀一齊下修啦
呢個仲難中過機 諗下零件同機比例幾多
咁你試下中個新機嚟睇下
屌 買完先中都話歐
次次對面有雙面 都要兜大個圈去埋身
中親都幣 所以點都係你歐d
我同你換 你比返3幣我 我比返14卷你
最近450同500場多左好多雙面蟹
500有力奇可以鬥射都還好 450真係無解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞