[PS4] Gundam Battle Operation 2 [67] 捱唔到星期四 1001又唔開post

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
如果有DLC, 可能好多人會課金
FFX男角我記得最後係消失左, 不過後來FF X- II係咪翻生? 冇玩FF X-II但聽過D人好似係咁講.
係, FFX消失
FFX-2復活
不過FFX無玩
FFX-2太伏玩咗兩個鐘就幾乎飛咗隻碟落街
https://gnn.gamer.com.tw/detail.php?sn=193416
昨天睇到D台仔驚訝有毛毛睇
今日你地就話個DEMO好似有伏
X-2係用嚟J 啲女
FF-X我覺得故事, 配樂都好正, 玩得過, 幾催淚幾感動.

後來FF-X 聽見好多人話完全係變哂, 大退步, 地雷, 所以冇玩.
如果一隻game剩係睇畫面嘅
嗰隻應該叫 H game
FFX投票人氣高過FF7 好似係
皮膚texture 有D點點咋..... 其實冇乜特別.
有D game真係畫面內容並重..... psn送汪達與巨像remake, 琴晚開來睇下, 真係靚左好多, 而且我用舊Ps4 打完第一隻都冇窒冇lag, 正~
我對6之後既FF已經心淡
已經背棄咗佢FANTASY既名
7係神作無問題
8係地雷, 雖然RIONA到底係唔係魔女好似咁多年都爭議緊
9還原初心, 好多由8開始玩既畫面派要睇靚仔囡囡既話伏, 但我玩得好開心
10想放棄FF
X2原本學ONE FOR ALL巴打話J吓囡囡, 點知幾乎要飛碟落街
之後既FF一隻都無玩過正式放棄
我最嬲係FF12, 原本係用我最鍾意既製作人 - 松野泰己做
點知做到半路就因為超支迫佢地
又唔肯比返皇家騎士團個版權等松野做埋果7部曲佢
搞到皇騎7部曲成為我永遠既痛
SE我屌你老母
一集ff都未玩過
隔硬出多隻X-2黎滿足FANS

X個結局唔完美得黎但係收得好好
8都好受歡迎
X就九成都覺得好
可能你係老FF迷 對FF6之後無感
FF6我都覺得好正, 仲記得一開頭3部魔導裝甲行雪地去屠村.
7我有玩, 8就冇玩了, 雖然eyes on me都係日聽夜聽.
9有玩, 但已冇乜印象.
10就仲記得個故事同細節, 個故事真係寫得好好, 雖然個升級盤好低能, 而且水球同七曜武器mini game玩到好火滾, 但我都覺得玩得過.

11之後果堆.... 算啦, 我玩左兩隻都係鬧住玩.
唔係RPG愛好者嘅我淨係玩+爆過FF9覺得自己好好彩無中過伏
恭喜終於爆機 我衝緊白金
出咗片啦
我呢張係白金圖黎
當然要特別方法整
聽日又有新機抽啦,唔知會係咩機黎?我想抽下支援新機呀
FFXV level
FFXV受害者
豪華版受害者
等食吉頭陸高啦
不過dlc隻隻都好玩過本傳
眼鏡仔送個alternate end令人想問本傳死嚟做乜鳩
吉頭陸高加個書包就係援機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞