[PS4] Gundam Battle Operation 2 [67] 捱唔到星期四 1001又唔開post

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
突然食左大力菜 未試過250打九萬傷

睇完第1頁44%, 仲驚自己死好多次
睇埋第2頁,死4次話多唔多話少唔少
12人場,敗場傷害第6名,咁計隊內排名應該都第1 2
真係唔知d隊友係到做緊乜
1打10
新場 快速皇牌450 5v5
有隻4號新機一落地永遠龜到老遠去儲炮
去到最後一分鐘我下格佢下到被罰走場
我宇宙D-表示場場屠到10萬
勁唔慣用筒格
新場4號其實幾弱勢,反而5號有奇效
新場 = 鳩打零戰術
要咁遠射程都冇用
人渣,就係你呢d人搞到新手棄game
又唔好咁講,感覺上,新場算係最考意識/團隊合作,節奏快/企位&路線多過其他場

新場最易犯又明顯嘅錯

1. 開場部分/all汎突怒衝,然後援跟唔上比人熔 (廢墟都無呢個場嘅問題咁嚴重)

2. 炮台系援/雙援,汎突走曬去support唔到嘅位,又唔打爆中間舊野

3. 就算滅左人地隊都好,全隊拎曬低位,結果第2波就好難打
第一次打新map嘅時候隊友援機係用西米露,佢開場到完都係企base高位

成場真心覺得打得幾舒服
有時覺得遠打好好j 隻援係上面鎊得住 對面基本過唔到中線
但隊友唔識搵個睇住後面 一味衝 最後都係散
呢個場重生意識都好緊要

依鋪我就係不斷返後救援反而有肉食
對面隻京寶一樣
妖刀打到順先9萬幾輸出 玩到手又累....仲要對面非高手先得
係咪應該棄
可以考慮用5號機以豆賣隊友,睇住對手d汎不斷跳1xx出黎都唔錯架
我會選擇用重高fa
企基地都回唔到血 因為基本都係咁射射射
尋日內戰同街場我都用Gunner,啖啖肉食到飽飽,冇突搞到我
原來格反都有強中弱
格反強中弱主要係影響可屌地時間
除咗特殊反格 一般反格嘅可追擊時間係:踢飛>㩒落地>膝撞
真係人地講先知有分別
呢隻game真係好多隱藏數值
證明你唔夠了解隻驚
新手,想問下大家
如果部機副武冇盾,改裝零件到加盾牌補正值係咪冇效
無效
除咗反格,比較緊要嘅隱藏數值仲有噴射速度、格鬥連擊/方向補正、格鬥判定、某啲即停射擊本身嘅打停值等等
日文gbo2維基都好齊 但你要識睇日文
啲日文唔算難嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞